Ак Барс – ЦСКА. Хто виграє Кубок Гагаріна?

Вирішальний матч фінальної серії Кубка Гагаріна відбудеться 29 квітня в Казані. На лід місцевої «Татнефть Арени» вийдуть хокеїсти «Ак Барса» і ЦСКА. Наразі рахунок у серії рівний – 3:3.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Ак Барс» – ЦСКА

«Ак Барс»

Після чотирьох матчів фінальної серії здавалося, що казанці вже втратили всі шанси на перемогу в Кубку. Розпочавши фінал з домашньої перемоги, «Ак Барс» на якомусь етапі серйозно зупинився, хоч і трохи, але програючи супернику в кожному наступному матчі. І якщо оборона, в принципі, грала на своєму звичному рівні (8 пропущених голів у трьох матчах), то атака явно не впоралася з покладеною на неї місією. Причому в кожному з програних матчів казанці істотно переважали суперника за кількістю ударів у створ воріт, але кількість не переходила в якість.

Певний перелом стався в п'ятому матчі, який відбувся в Казані. Цього разу Барсаму для перемоги знадобилося два м'ячі, перемога з рахунком 2:1, і відставання в серії було скорочено до мінімуму. «Ак Барсу» вдалося зрівняти рахунок у серії на гостьовому льоду, і це було зроблено певною мірою по-армійськи. Казанці лише 13 разів закинули армійців у створ, але зуміли забити тричі, забивши по шайбі в кожному з трьох періодів. Результативними діями відзначилися Галімов, Шипачов і Диняк, які вразили і без того порожні ворота армійського клубу. Таким чином, казанці змогли відігратися в серії з 1-3 і отримали можливість провести вирішальний матч на домашньому льоду.

ЦСКА

ЦСКА лише в поточному плей-офф втретє доводить справу до сьомого матчу, що цілком може негативно позначитися на фізичному стані хокеїстів. Майбутній матч у Казані стане 27-м для армійських хокеїстів за два місяці, тобто, фактично, весь час команда грає в режимі: гра – день відпочинку – гра. Для порівняння, у нинішньому плей-офф казанський клуб відіграв на п'ять матчів менше, що може стати ключовим фактором у вирішальному матчі.

Певною мірою в тому, що сталося, винні самі армійці, які дозволили супернику повернутися в серію з рахунку 3:1. У двох останніх матчах, програних ЦСКА з рахунком 1:2 і 0:3, армійська атака неочікувано провалилася, у нинішньому плей-офф вона стабільно віддає в середньому по три голи за матч. У шостому матчі серії, який проходив у Москві, не допомогла навіть підтримка домашніх трибун. Більш ніж дворазова перевага армійців в ударах по воротах виявилася абсолютно безрезультатною, поразка – 0:3, і тепер команді доведеться вирушати у традиційно складну поїздку до Казані на вирішальний матч сезону.

Ак Барс – ЦСКА

Статистика

Вже двічі в ході нинішньої фінальної серії одна з команд залишала лід без голів. Обидва оцінять (ні) 4,1. Також варто звернути увагу на те, що чим ближче розв'язка фіналу, тим помітніше падає продуктивність. Так, в останніх трьох матчах команди разом забили лише по три голи за матч із сумою менше (3,5) 2,54. Цього сезону суперники чотири рази зустрічалися в Казані, чергуючи перемоги з поразками. «Ак Барс» виграв два матчі з рахунком 4:1 і 2:1, ЦСКА переміг з результатами 3:2 і 3:0.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Досить рідкісний випадок для КХЛ, коли букмекерська контора ставить абсолютно рівний коефіцієнт на перемогу кожної з команд – 2,6. Дев'ять матчів поспіль у суперництві "Ак Барс" - ЦСКА переможець визначається за підсумками основного часу матчу. Ви можете ризикнути і зробити ставку на першу нічию в матчі цих суперників надовго в букмекерській конторі 1xbet з коефіцієнтом 3,55. Що стосується загального виступу команд, то тут все досить передбачувано, команди не йдуть на зайві ризики, що безпосередньо впливає на котирування: Under (4.5) - 1.66, Over (4.5) - 2.19. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ще кілька днів тому здавалося, що Кубок майже в руках столичної команди і армійці ще потіснять суперника, але зараз ситуація кардинально змінилася. Барса перевернула хід серії з ніг на голову, отримавши, перш за все, серйозну психологічну перевагу над суперником. Також не будемо скидати з рахунків місце проведення вирішального матчу. Трибуни «Татнефть Арени» будуть заповнені вболівальниками «Ак Барса», що є ще одним аргументом на користь казанського клубу. Наш прогноз – перемога «Ак Барса» з урахуванням овертайму з коефіцієнтом 1,9.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0