Ак Барс – Авангард. Хто виявиться сильнішим у другому матчі півфінальної серії?

У понеділок, 3 квітня, відбудеться другий матч півфінальної серії між казанським «Ак Барсом» і омським «Авангардом». Гра знову пройде в Казані, на льоду місцевої «Татнефть Арени». На даний момент рахунок у серії 1-0 на користь «Ак Барса».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Ак Барс» проти «Авангарду».

«Ак Барс»

Чергове повернення Зінетули Білялетдінова на тренерський міст «Ак Барса» все ж цілком виправдане. «Барс» сильно провів другу частину регулярного сезону, зумівши фінішувати першим на Сході, хоча до повернення Білялетдінова «Казанці» розмістилися у другій половині турнірної таблиці, певною мірою навіть ризикуючи залишитися без плей-оф. Зайвий прагматизм у стилі гри «Ак Барса» виправдовує себе в плей-офф. Нехай і без особливого блиску, десь напружено, але перші два тури «Барса» вже пройшла, обігравши в шести матчах «Нафтохімік» і «Адмірал».

У фіналі Східної конференції «Авангард» цілком очікувано став суперником «Ак Барса». За підсумками регулярного сезону казанці фінішували вище за «Авангард», що дозволило їм почати півфінальну серію вдома. Фактор домашнього льоду зіграв на руку «Барсу», якому в драматичному поєдинку вдалося потіснити омська. Два м'ячі Кагарлицького, забиті в першому та другому періодах, дозволили «Ак Барсу» вийти на завершальний відрізок матчу з відмінним гандикапом, але втримати переможний рахунок не вдалося. Підсумувала недисциплінованість, два вилучення казанців у третьому періоді завершилися двома точними кидками «Авангарду», а друга шайба була пропущена за три секунди до кінця основного часу. І все ж «Барса» досягла свого, вже на третій хвилині овертайму зусиллями Кирила Панюкова,

Авангард

Омський клуб вийшов у фінал Східної конференції менш енерговитратним шляхом. Після третього місця в регулярному чемпіонаті омяки відразу потрапили в новосибірську Сибір. Уже в першому домашньому матчі «Авангард» програв з рахунком 1:2, чим неабияк налякавши власних уболівальників. Як з'ясувалося пізніше, ця поразка стала єдиною в двох стартових раундах плей-офф. Авангард Сибірякова відбувся в п'яти матчах, омські ще швидше розібралися з маститим "Металургом". Минулорічний фіналіст Кубка Гагаріна зазнав поразки в чотирьох матчах, «Авангард» здобув дві перемоги на домашньому льоду (2-1 і 4-3), ще дві на виїзді (3-2 і 4-1).

Перед першим матчем з «Ак Барсом» омська команда мала 9 днів відпочинку, що певною мірою зіграло «Авангарду» в мінус. Хокеїсти вийшли з ігрового тонусу і провалили першу половину матчу в Казані. Все це вилилося в рахунок 0:2, і весь третій період омські штурмували ворота «Барса». Врятував позицію Корбан Найт, дві шайби в більшості перевели гру в овертайм. Розвинути успіх не вдалося, поступившись уже на третій хвилині овертайму, «Авангард» поступився з рахунком 2-3, розпочавши серію з гостьової поразки.

Ак Барс – Авангард

Статистика

У нинішніх плей-офф у «Ак Барса» в середньому по три голи за гру. Коефіцієнт «Авангарду» на виїзді становить 3,4 голи за гру, а індивідуальний тотал 2,5 вище 2,94. Останні десять ігор між цими суперниками в Казані завершилися шістьма перемогами «Ак Барса» і чотирма перемогами «Авангарду». Звертає на себе увагу велика кількість овертаймів - п'ять ігор, тобто кожна друга гра не принесла переможця в кінці основного часу.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Судячи з букмекерських котирувань, «Ак Барс» залишається фаворитом і в другій грі. Коефіцієнт на перемогу господарів в основний час становить 2,12, тоді як на можливий успіх «Авангарду» можна оцінити 3,35. Інша можлива нічия в цьому суперництві пропонується з коефіцієнтом 3,6. Що стосується загального результату команд, то 1xbet пропонує наступні котирування: тотал більше (4,5) - 2,1, тотал менше (4,5) - 1,72. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Перша гра серії показала, що суперники поки не готові ризикувати, віддаючи перевагу обережному хокею. У другій грі буде переважати ставка на захист, тож великої кількості голів чекати не доводиться. Наш прогноз: Тотал менше 4,5 з коефіцієнтом 1,72.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0