Ак Барс – Амур. Чим завершиться візит далекосхідників до Казані?

Хокеїсти «Ак Барса» відкриють черговий ігровий місяць регулярного чемпіонату КХЛ домашнім матчем проти хабаровського «Амура». Зустріч з представниками Далекого Сходу відбудеться 1 жовтня на льоду казанської Татнефть Арени.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Ак Барс» проти «Амура».

Ак Барс

Як і належить одному з головних фаворитів Ліги, казанський клуб не став прискорювати підготовку до чемпіонства, розраховуючи на другу частину сезону. Поки що команда Білялетдінова, хоч і без особливого блиску, але набирає очки, впевнено тримаючись на вершині турнірної таблиці Східної конференції. Зіркова лінія атаки повністю виправдовує очікування експертів; 36 забитих голів – найкращий показник серед усіх команд Східної конференції. Хоча в обороні є певні проблеми, 27 пропущених м’ячів в 11 зіграних матчах – це забагато для потенційного чемпіона, але відсутність В’ячеслава Воінова певною мірою тут позначається. Ключовий хокеїст оборони «Ак Барса» отримав травму в першому матчі чемпіонату проти ЦСКА і досі відновлюється.

Останню виїзну серію на трасі Мінськ – Нижній Новгород «Ак Барс» відіграв не найкращим чином, взявши лише одне очко з чотирьох можливих. Барси поступилися мінському «Динамо» з рахунком 2:3, але в Нижньому Новгороді після закінчення основного часу на табло було 1:1, а в овертаймі удача була на боці хокеїстів «Торпедо». Після цих двох осічок казанський клуб опустився на третє місце Східної конференції з 15 набраними очками, відстаючи від лідера "Металурга" на два очки.

Амур

Хабаровська команда поки відверто розчаровує, не виправдовуючи тих надій, які покладалися на команду в кінці літнього міжсезоння. Масштабна трансферна кампанія, в результаті якої ряди «Амура» поповнили досить серйозні за мірками КХЛ виконавці, досі викликає серйозні питання. Американський центрфорвард Алекс Бродхерст, який прийшов влітку з омського "Авангарда", вибув на невизначений термін. Олександр Хохлачов, який яскраво стартував, в останніх матчах помітно зів’яв і перестав набирати очки. На рахунку хабаровської команди лише 20 забитих м'ячів у 10 зіграних матчах, що є безумовно найгіршим результатом на Сході.

Далекосхідці приїжджають в Казань із серією з чотирьох поразок поспіль, причому три з них «Амур» зазнав на рідному льоду, де в минулих сезонах команда досить стабільно набирала очки. Виїзна серія також почалася з поразки; у Нижньокамську «Амур» поступився місцевому «Нафтохіміку» з рахунком 2:3, невдало зігравши в післяматчевій серії булітів. Серія поразок викинула хабаровський клуб за межі кубкової вісімки, тепер «Амур» з 9 набраними очками займає лише десяте місце на Сході, ризикуючи найближчим часом опуститися на саме дно.

Ак Барс – Амур

Статистика

В останніх трьох матчах «Амура» в Казані далекосхідці стабільно забили два голи у ворота «Ак Барса». При цьому така результативність не особливо допомогла хабаровській команді; За 13 матчів, починаючи з сезону 2013/14, «Амур» не може обіграти «Ак Барс» на своєму льоду. Загальна статистика взаємовідносин «Ак Барса» і «Амура» в КХЛ також на користь казанців. У 37 зіграних матчах казанська команда здобула 29 перемог, залишивши «Амуру» лише 8 перемог. Відповідно, різниця м’ячів також на користь «Барса» – 108 на 73.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерські котирування на результат матчу досить передбачувані, тому перемога «Ак Барса» в 1.44 цілком очікувана. Любителі сенсацій можуть поставити на перемогу «Амура» з коефіцієнтом 7 або скористатися варіантом з нічиєю в основний час за 4,4. Що стосується котирувань загальної результативності команд, то цього разу 1xbet пропонує наступні варіанти: тотал овер (4.5) – 1.64, тотал овер (4.5) – 2.32. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві команди підходять до стикового поєдинку не в найкращому настрої, програвши попередні матчі. Але якщо ігровий стан «Ак Барса» не викликає особливих побоювань, то «Амур», потрапивши в затяжне пікірування, ризикує залишитися без тренера після першого місяця чемпіонату. «Ак Барс» просто сильніший у кожному з напрямків гри, і навіть якщо він не в найкращій фізичній формі, він повинен перемагати такого суперника через більш високу індивідуальну майстерність окремих хокеїстів. Наш прогноз – перемога «Ак Барса» з гандикапом (-1,5) з коефіцієнтом 1,85.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0