Спартак - Сибір. Найкраща атака Ліги проти сибірської оборони

Спартак завершує домашню серію матчем проти новосибірської Сибіру. Зустріч проти сибіряків відбудеться 4 жовтня і пройде на льоду столичної "Мегаспорт Арени".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Спартак» – «Сибір».

Спартак

Олексій Жамнов, який очолив «Спартак» у літнє міжсезоння, отримав досить чітку мету від керівництва клубу – як мінімум, вихід у плей-офф, а як максимум, боротьбу за чемпіонський титул. Щоб вирішити такі проблеми, червоно-білі активно працювали на трансферному ринку, встигнувши підписати низку знакових для КХЛ хокеїстів. Так у команді опинилися Микола Голдобін, Павло Порядін, Іван Морозов, які зараз є основною атакуючою силою команди. Особливо яскраво на старті сезону проявив себе Микола Голдобін, який в одному з матчів зумів забити три голи, а в грі з «Барисом» відзначився п'ятьма результативними передачами. Саме Голдобін наразі є найрезультативнішим хокеїстом «Спартака», набравши за стартовий місяць чемпіонату 17 очок (9+8).

Що стосується конкретно командної гри, то «Спартаку» ще далеко до необхідної стабільності. Червоно-білі не можуть виграти більше двох матчів поспіль і періодично несподівано втрачають очки. Так було в останньому виїзному матчі з челябінським «Трактором», коли «Спартак» вів у рахунку до середини третього періоду, але в кінцівці не зміг утримати мінімальну перевагу, пропустивши вирішальний гол в овертаймі. Поразка вивела «Спартак» на п’яте місце Західної конференції з відривом від лідируючого «Торпедо» у три очки.

Сибір

Як і «Спартак», сибіряки змінили тренера в міжсезоння, запросивши Давида Немировського, який повернувся в Лігу після річної відсутності, замість Андрія Мартем'янова. До цього Немировський чотири сезони очолював ніжинське «Торпедо», яке на той момент грало в романтичний хокей, з помітним акцентом на атакувальні дії. Сибір же, навпаки, останні кілька сезонів грає у відверто прагматичний хокей з ухилом на захисні дії.

Немировський не зміг відразу кардинально змінити концепцію гри своїх нових гравців; У грі в обороні «Сибір» поки що в числі кращих на Сході, але при цьому забиває катастрофічно мало – в середньому трохи більше двох голів за матч. Підкошила сибіряків і травма найкращого захисника, канадського захисника Тревора Мерфі. Втім, навіть за відсутності Мерфі останнім часом сибіряки серйозно поправилися, програвши лише один із останніх шести матчів – вдома пітерському СКА. Як і «Спартак», «Сибір» посідає п'яте місце в своїй конференції з 15 набраними очками.

Спартак - Сибір

Статистика

В останніх десяти очних матчах між цими суперниками п’ять разів одна з команд зберігала свої ворота недоторканими (Обидві заб’ють (Ні) – 5). Минулого сезону господарі поля виграли обидва зіграні матчі. На перемогу «Спартака» в Москві 1:0 сибіряки відповіли перемогою в Новосибірську 4:3. Загалом суперництво «Спартака» і «Сибіру» в КХЛ нараховує 28 матчів, і при рівних за кількістю перемог у суперників по 14 виграних матчів. При цьому різниця м’ячів на користь столичного клубу – 68 на 60.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

На думку фахівців 1xbet, перемога Спартака в цьому матчі більш вірогідна, ніж успіх сибіряків: перемога Спартака - 1,93, перемога Сибіру - 3,55. Варіант із нічиєю в основний час матчу пропонує букмекерська контора з коефіцієнтом 4,3. Щодо очікуваної гри команд у цьому матчі, то букмекер виставив такі котирування: тотал більше (4,5) – 1,74, тотал менше (4,5) – 2,08. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві команди зараз на ходу, перемагаючи в останніх матчах набагато частіше, ніж програючи. Але ми все ж віддамо перевагу хокеїстам «Спартака», які цього сезону втрачають очки вдома вкрай рідко. Розклад останніх ігор не говорить на користь сибіряків; команда прибуває до Москви після найскладнішого в логістичному плані рейсу Новосибірськ - Астана - Челябінськ - Москва. Усі ці фактори роблять «Спартак» фаворитом матчу, який має взяти свої два очки. Наш прогноз – перемога «Спартака» в основний час з коефіцієнтом 1,93.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0