Нафтохімік проти Автомобіліста. Аутсайдер чемпіонату проти гостей з Уралу

Наступний ігровий тиждень у КХЛ завершиться матчем у Нижньокамську. 8 жовтня місцевий «Нафтохімік» на льоду однойменної арени зустрічатиме гостей з Єкатеринбурга – хокейний клуб «Автомобіліст».

Наші експертні прогнози та аналіз на Нафтохімік vs Автомобіліст

Нафтохімік

Друга команда Башкирії знову провалює старт сезону, відразу осівши в кінці турнірної таблиці. Хоча, якщо шукати якийсь позитив, то порівняно з минулим сезоном є певна позитивна тенденція. Рік тому «Нафтохімік» стартував із десяти поразок поспіль, але поступово виправив ситуацію, зумівши завершити регулярний сезон у вісімці лідерів кубку. Зараз команда Олега Леонтьєва має вже три перемоги, але поразок у них втричі більше – десять.

Востаннє "Нафтохімік" перемагав 27 вересня, обігравши вдома хабаровський "Амур" з рахунком 2:1. Далі був вояж до Магнітогорська, на дубль проти «Металурга», який завершився двома поразками. Почалося все з розгромної поразки 3-8, другий матч вийшов більш рівним, але в підсумку «Нафтохімік» знову програв 1-3. Зараз команда має 8 очок і займає останнє місце в Східній конференції.

Автомобіліст

Уральський клуб почав помітно краще суперника в недільному матчі, частіше перемагаючи на старті чемпіонату, ніж програючи. Досить несподівано «Автомобіліст» став найкращим у КХЛ у грі в обороні, пропустивши лише 24 голи в 14 матчах. В першу чергу це пов’язано з приходом у команду голкіпера Євгена Алікіна, який одразу став основним голкіпером «Автомобіліста». Після відходу Якуба Ковара "Урал" два сезони мучився без першого номера, але тепер в Алікіні знайшли чеху гідну заміну.

«Автомобіліст» набрав відмінну швидкість, оступившись лише раз в останніх п'яти матчах, програвши в Ярославлі лідеру чемпіонату «Локомотиву» з рахунком 1:3. Тривожним фактом для вболівальників «Автомобіліста» є той факт, що на даний момент шестеро хокеїстів команди травмовані, серед яких Баранцев, Блейкер, Волк, Еберт, тобто гравці, які багато в чому визначають схему гри уральського клубу. На даний момент «Автомобіліст» знаходиться на околиці трійки лідерів на Сході, посідаючи поточне четверте місце з 18 набраними очками.

Нафтохімік проти Автомобіліста

Статистика

Вже в цьому сезоні суперники двічі грали між собою. Поки що перемагали лише господарі поля: «Нафтохімік» переміг у Нижньокамську з рахунком 1:0, а «Автомобіліст» відповів домашньою перемогою з рахунком 4:2. Нуль голів у «Автомобіліста» у вересні – скоріше виняток із правил, адже уральці зазвичай грають у Нижньокамську результативно, за останні п’ять сезонів забиваючи в середньому чотири голи за гру. Індивідуальний тотал 2 понад (2,5) 1,69. Майбутній матч стане п'ятдесятим ювілейним у КХЛ. Майже дворазова перевага у перемогах на боці уральців, у «Автомобіліста» 32 виграні матчі, а «Нафтохімік» перемагав 17 разів. Різниця шайб 144 на 120 також на користь команди з Єкатеринбурга.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Домашній лід не робить «Нафтохімік» фаворитом в очах букмекерів, коефіцієнт на перемогу в основний час «Автомобіліста» оцінюється в 2.01, а на перемогу «Нафтохіміка» – 3.35. Нічия з подальшим овертаймом може бути прийнята за 4,3. Судячи з котирувань 1xbet, експерти вірять у результативний результат матчу: тотал більше (4,5) – 1,58, тотал менше (4,5) – 2,33. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Нафтохіміку» знову важко пробитися в сезон, у команди проблеми як в атаці, так і в обороні. «Автомобіліст» помітно переглянув концепцію гри, на початку сезону граючи в обережний хокей, зробивши акцент на захисні дії. Враховуючи велику кількість травмованих хокеїстів, уральці навряд чи ризикуватимуть у майбутній грі. Ми очікуємо від команд прагматичного хокею, з прицілом на захист. Наш прогноз: Тотал менше 5,5 з коефіцієнтом 1,71.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0