Автомобіліст проти Трактора. Що покаже челябінський клуб після зміни головного тренера?

У п'ятницю, 13 жовтня, катеринбурзький «Автомобіліст» на домашній Арені «Уралец» зустріне гостей з Челябінська — хокейний клуб «Трактор».

Наші експертні прогнози та аналіз на тему «Автомобіліст» проти «Трактор».

«Автомобіліст»

На старті сезону уральський клуб відчуває серйозні кадрові проблеми, що, втім, не заважає «Автомобілісту» демонструвати досить якісний хокей. Провідний захисник Нік Еберт отримав травму під час передсезонного збору і не виходив на лід в офіційних матчах. До середини вересня поза грою залишилися ще двоє ключових гравців оборони Денис Баранцев і Джессі Блейкер, тож зараз лінія захисту «Автомобіліста» виглядає певною мірою експериментальною. Слідом за захисниками епідемія травм наздогнала і нападників. І якщо молоді Денєжкін і Кізімов все ще більше шансів бути гравцями ротації, то Кертіс Волк є ключовим хокеїстом в схемах атаки «Автомобіліста».

Проте «Урал» поки непогано справляється без травмованих хокеїстів і цілком заслужено входить до трійки лідерів на Сході. На даний момент в активі «Автомобіліста» 22 очки в 17 зіграних матчах, що відповідає третій позиції в турнірній таблиці Східної конференції. В останніх п'яти матчах у уралів лише одна поразка; Невдалим був виїзд до Уфи, де команда Миколи Заварухіна поступилася місцевому «Салавату Юлаєву» з рахунком 1:4.

«Трактор»

Для челябінського клубу закінчилася ціла епоха. Культового тренера «Трактора» Анвара Гатіятуліна відправили у відставку після відверто нечіткого старту в чемпіонаті. Маючи на руках досить потужний за мірками КХЛ склад, Гатіятулін так і не зміг стабілізувати гру підопічних, частіше програючи в чемпіонаті, ніж перемагаючи. Останньою краплею стала суха домашня поразка з рахунком 0:4 від «Салавата Юлаєва», відразу після якої Гатіятулін був звільнений на післяматчевій прес-конференції.

Зараз виконувачем обов'язків призначено помічника Гатіятуліна Олексія Заварухіна, але вже зрозуміло, що це тимчасова фігура. Чутки «Трактору» розповсюджують Ілля Воробйов чи Олег Знарок, але це поки лише припущення журналістів. Перший матч під керівництвом нового тренера важко назвати успішним; «Трактор» поступився на виїзді «Барису» з рахунком 1:2, але потім зумів здобути вольову перемогу в Новосибірську над «Сибіром» з рахунком 5:4. Таким чином «Трактору» вдалося піднятися на п’яте місце, набравши 20 очок.

Автомобіліст проти Трактора

Статистика

В останніх трьох іграх з «Трактором» хокеїсти «Автомобіліста» стабільно забили лише одну шайбу у ворота суперника. Індивідуальний тотал 1 менше (1,5) 2,82. Цілком логічно, що у всіх цих матчах переміг «Трактор», двічі 2:1 і один раз 5:1. Для челябінців поїздка до Єкатеринбурга останнім часом не виглядає чимось надто важким, за останні чотири сезони «Автомобіліст» здобув лише одну домашню перемогу, а «Трактор» перемагав чотири рази. Загальна статистика зустрічей між «Автомобілістом» та «Трактором» у КХЛ на даний момент така: у 55 зіграних іграх «Автомобіліст» здобув 28 перемог, а «Трактор» — 27. Різниця шайб 132-125 на користь «Автомобіліста».

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

На думку фахівців 1xbet, більше шансів на перемогу в основний час у господарів, перемогу «Автомобіліста» можна оцінити за 2,17, тоді як на можливу перемогу «Трактора» ставиться коефіцієнт 3,15. Судячи зі статистики, кожна третя гра між цими командами закінчується поза основний час, можна поставити на чергову нічию з коефіцієнтом 4. Судячи з котирувань букмекерів, великої кількості голів від майбутньої гри чекати не варто: тотал менше (4,5 ) - 1,69, всього більше (4,5) - 2,14. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Навіть незважаючи на перемогу в Новосибірську, «Трактор» наразі не виглядає командою, здатною регулярно набирати очки. Проблеми є в кожному з ігрових напрямків, і на цьому тлі «Автомобіліст», незважаючи на велику кількість травм, виглядає набагато виграшніше. Ще одним фактором на користь «Автомобіліста» стане домашній лід, де команда ще не програвала в нинішньому чемпіонаті. Наш прогноз – перемога «Автомобіліста» в основний час з коефіцієнтом 2,17.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0