Салават Юлаєв - Динамо Мінськ. Чия переможна серія буде перервана в цьому матчі?

15 жовтня «Уфа-Арена» прийме черговий матч регулярного чемпіонату КХЛ. Хокеїстів мінського «Динамо» запросять відвідати місцевий «Салават Юлаєв».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Салават Юлаєв" - "Динамо Мінськ".

Салават Юлаєв

Уфимський клуб потихеньку починає прокидатися, після невдалого старту в чемпіонаті, показуючи в останніх матчах хороший хокей. На початку жовтня «Салават Юлаєв» певною мірою посприяв відставці Анвара Гатіятуліна, зумівши вдруге менше ніж за тиждень обіграти «Трактор». Потім був виїзний поєдинок у Магнітогорську, де уфимці після поразки 3:6 у першому матчі зуміли взяти повний реванш, обігравши у другому матчі «Металург» з рахунком 6:2. Повернувшись до Уфи, команда Віктора Козлова не зменшила обертів, не менш впевнено обігравши на домашньому льоду одного з лідерів Східної конференції «Автомобіліст» з рахунком 4:1, а потім розгромила підмосковний «Витязь», залишивши три безвідповідних м’ячі в ворота гол гостей у першому періоді.

У матчі з підмосковною командою першими результативними діями виступив Джош Лейво, який провів за «Сент-Луїс» у минулому сезоні 51 матч. Канадський форвард повинен замінити свого земляка Джоша Хо-Санга, який не зміг стати частиною уфімського клубу. Серія вдалих матчів вплинула і на турнірне становище уфімської команди, тепер Салават Юлаєв йде вже четвертим на Сході з 20 набраними очками, відстаючи від лідируючого магнітогорського Металурга на сім очок.

Мінське «Динамо»

Мінська команда в чомусь повторює шлях «Салавата Юлаєва» в поточному чемпіонаті, поступово опиняючись після не найкращої гри в стартових матчах. Було зрозуміло, що Дмитру Квартальнову, який повернувся у великий хокей після річної перерви, потрібен час і результати обов'язково будуть. Поки це так, мінський клуб впевнено рухається вгору, вже пройшовши шлях від аутсайдера конференції до міцного середняка.

Лише за останні пару тижнів мінському клубу вдалося обіграти «Ак Барс» 3:2, пітерський СКА 4:2, «Барис» 3:0, «Локомотив» 3:2, Куньлунь 4:0. Переможна серія «Динамо» налічує чотири матчі, що є найкращим результатом мінчан у цьому сезоні. Такий сплеск гри дозволив мінському клубу піднятися на шосту позицію в турнірній таблиці Західної конференції, обігравши таких грандів, як ЦСКА та СКА. Зараз у мінчан 18 очок і хороші перспективи продовжити свій шлях до вершини турнірної таблиці.

Салават Юлаєв - Динамо Мінськ

Статистика

Статистика показує, що цього сезону мінчани набагато ефективніше грають на виїзді, ніж вдома, забиваючи в середньому 3,5 голи за гру в гостях. Індивідуальний тотал 2 більше (2,5) 2,29. При цьому мінчани не блищать на уфімському льоду, за останні десять сезонів лише одна перемога і дев'ять поразок при жахливій різниці шайб 44-17 на користь "Салавата Юлаєва". Минулого сезону обидва матчі між цими командами пройшли на користь «Уфи»: «Салават Юлаєв» переміг на виїзді з рахунком 4:2, а потім вдома з рахунком 3:2.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Все цілком очікувано, фаворитом майбутнього матчу є «Салават Юлаєв» з коефіцієнтом на перемогу в основний час 2.11, але мінське «Динамо» не виглядає в цій парі відвертим аутсайдером, букмекер оцінює шанси на успіх коефіцієнтом 3.2. . За всю історію цього протистояння команди лише раз зіграли внічию; Ви можете зробити ставку на повторення цієї історичної події для суперників з коефіцієнтом 4,1. Що стосується загального результату команд, то тут 1xbet пропонує наступні котирування: тотал більше (4.5) – 1.67, тотал менше (4.5) – 2.18. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікава деталь: якщо на початку сезону уфимський клуб грав у досить закритий хокей, в результаті чого більшість матчів виходили «низовими», то зараз концепція гри помітно змінилася і акцент робиться на гру в атаці. З приходом Лейво Олександр Хмелевський, найкращий бомбардир минулого сезону, знову ожив. Зараз уфімці на ходу, і забити кілька голів у ворота мінського «Динамо» для них не складе труднощів. Наш прогноз: індивідуальний тотал Салавата Юлаєва перевищує 2,5 з коефіцієнтом 1,81.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0