Динамо Москва - Сибір. Хто з суперників розірве ланцюг невдач?

Столичне «Динамо» відкриє наступний ігровий тиждень регулярного чемпіонату КХЛ домашнім матчем проти новосибірської «Сибіру». Зустріч відбудеться 16 жовтня на льоду столичної ВТБ Арени.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Динамо Москва – Сибір

Московське «Динамо»

«Синьо-білі» можуть розділити стартовий період чемпіонату на дві частини – вдалий вересень і відверто провальний поки жовтень. У вересні підопічні Олексія Кудашова здобули 9 перемог у 12 зіграних матчах, зумівши попутно обіграти обидві армійці, в якийсь момент навіть очоливши турнірну таблицю Західної конференції. У жовтні все кардинально змінилося. Лише дві перемоги (3:2 над «Куньлунем» і 1:0 над «Северсталлю») при чотирьох поразках. Більше того, деякі жовтневі матчі виявилися провальними за ігровим змістом, завершившись серйозними поразками від «Торпедо» 1:7, «Локомотива» 2:5 та «Авангарду» 0:3.

Лідери команд Микита Гусєв і Джордан Велл перебувають у не найкращій ігровій формі, на даний момент набравши 39 очок за ефективність між ними. Середній результативний показник команди знизився до 1,3 м'яча за гру, хоча у вересні цей показник становив 3,8. Календар може зіграти на руку Динамо; Наступні чотири матчі «синьо-білі» проведуть вдома з командами з нижньої частини турнірної таблиці. На даний момент "Динамо" має 23 очки і займає п'яте місце на Заході, відстаючи від лідируючого ярославського "Локомотива" на шість пунктів.

Сибір

У сибіряків ігрова криза серйозніша, ніж у "Динамо", і все частіше лунають розмови про можливу відставку Давида Немировського. Маючи в своєму розпорядженні хороший за іменами склад, Немировський поки не може привести своїх гравців до спільного знаменника, що безпосередньо впливає на результати. У середині вересня сибіряки здобули чотири перемоги поспіль, але цей період чемпіонату все одно залишається короткочасним спалахом успішної гри, який втрачається на тлі систематичних невдач.

У жовтні сибіряки ще не здобули жодної перемоги, поступившись у всіх п'яти зіграних матчах. Двічі команда чіплялася за очки в матчах з «Трактором», але обидва рази челябінський клуб був успішнішим в овертаймі. Атака у сибіряків абсолютно не працює, команда забила лише 35 голів у 17 зіграних матчах, лише два клуби гірше в чемпіонаті за результативністю – «Адмірал» і «Витязь». Проте поки що «Сибір» тримається за вісімку лідерів Сходу, набравши 17 очок і посідаючи восьме місце.

Динамо Москва - Сибір

Статистика

Всупереч думці, що «Сибір» останніх років — суто оборонна команда, проти «Динамо» сибіряки грають досить результативно. Таким чином, у кожній з останніх чотирьох ігор хокеїсти «Сибіру» незмінно забивали не менше трьох голів столичній команді Індивідуальний тотал 2 більше (2,5) 3,4. В єдиній зустрічі між цими командами в цьому сезоні сибіряки також забили три голи, обігравши новосибірське «Динамо» з рахунком 3:2. З останніх 10 очних матчів, які суперники провели в Москві, «Динамо» виграло сім ігор, причому всі три перемоги «Сибіру» відбулися поза основним часом, або по буллітах, або в овертаймі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Московське «Динамо» є явним фаворитом майбутнього матчу, на думку фахівців 1xbet, і ви можете поставити на перемогу в основний час з коефіцієнтом 1,73. Шанси на успіх у сибіряків значно нижче і оцінюються коефіцієнтом 4,5. Варіант із нічиєю в основний час матчу можна прийняти як 4.4. Щодо очікуваної результативності в цьому матчі, то букмекер запропонував такі котирування: тотал більше (4,5) – 1,87, тотал менше (4,5) – 1,94. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Зараз обидві команди перебувають у кризі, але якщо у випадку з «Динамо» це скоріше епізодичний момент, то для «Сибіру» це вже системна проблема. Філософія гри Давида Немировського ще не прижилася на сибірській землі, і «Сибір» відверто страждає в більшості зіграних матчів, відчуваючи проблеми як в атаці, так і в захисті. Для синьо-білих майбутній поєдинок – чудова нагода знову почати набирати очки, на щастя, вони гратимуть вдома, проти цілком прохідного суперника. Наш прогноз – перемога «Динамо» в основний час з коефіцієнтом 1,73.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0