Авангард – Салават Юлаєв. Хто виявиться сильнішим у протистоянні сусідів по турнірній таблиці?

Прямі конкуренти на Східній конференції «Авангард» і «Салават Юлаєв» проведуть стіковий поєдинок в Омську 26 жовтня. Зустріч відбудеться на льоду місцевої G-DRIVE Arena.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Авангард» – «Салават Юлаєв».

«Авангард»

Омський «Авангард» зумів дещо згладити враження від невдалої виїзної серії, досить сенсаційно обігравши на виїзді лідера Східної конференції магнітогірський «Металург». Розпочавши цю серію з двох аналогічних поразок від «Вітязя» 2-5 і «Лади» 3-5, «Авангард» проявив характер, здобувши вольову перемогу над «Металургом». Вирішальним став гол Ріда Баучера на другій хвилині овертайму. Для канадського форварду цей гол став 12-м у цьому сезоні; за цим показником він із відчутним відривом найкращий у команді, випереджаючи другого Володимира Ткачова на п'ять м'ячів.

Успіх у Магнітогорську носити швидше локальний характер; Загальне враження від гри «Авангарду» в цьому сезоні досить негативне. Масовий відтік лідерів не міг пройти безслідно, і в даний момент омичани знайшли в пошуку своєї гри. В активі команди 11 перемог у 20 зіграних матчах, що відповідає шостій позиції в турнірній таблиці Східної конференції. Водночас «Авангард» успішно може зробити серйозний крок угору – при відставці від третього місця залишиться лише три очки, або вийти за межі кубової вісімки, а від дев’ятої команди відокремити лише дві очки.

Салават Юлаєв

Уфімці провели ідеальний чемпіонський період у жовтні, здобувши п'ять перемог поспіль. Крім десяти набраних очок, «Салават Юлаєв» здивував всю неординарну гру, забивши в цих матчах 26 голів. Переможна серія уфімців несподівано обиралася в Мінську, де в грі проти місцевого «Динамо» «Салават» вів з рахунком 2:0, але дозволив господарям спочатку перевести гру в овертайм, а потім і зовсім пропустив фінальний гол у другому. хвилину з додаткових п'яти хвилин.

Неприємним сюрпризом для уфімського клубу стала травма новачка команди, канадського форварда Джоша Лейво. Нападник яскраво дебютував у КХЛ, забивши два голи і віддавши один гол передачу в перших двох матчах, але отримав травму в переможному поєдинку з "Вітязем". За попередніми прогнозами Лейво вибув три тижні, а Юлаєв не зіграє за «Салават» у жовтні. Однак завдяки серії кількох матчів уфімці піднялися на п’яте місце в турнірній таблиці Східної конференції. У "Салавата Юлаєва" 25 очок, відстаючи від лідера "Металурга" на сім очок, а уфімці зіграли на трьох матчах менше.

Авангард – Салават Юлаєв

Статистика

Останнім часом уфімці значно додали в нападі не тільки в домашніх, але і в гостях. Таким чином, в останні п'яти виїзних іграх уфімці забили 19 голів, тобто в середньому чотири голи за гру. Індивідуальний загальний 2 більше (3,5) 3,65. Минулого сезону команди зіграли шість очних матчів, і кожна команда перемогла по тричі. Історія «Авангарду» і «Салавата Юлаєва» в КХЛ нараховує 79 зустрічей, 43 перемоги омського клубу, а уфімського клубу – 36 перемог. Різниця шайб 214-213 на користь «Авангарду».

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

З огляду на відносну рівність класу команди, букмекер віддає невелику перевагу омському клубу, пропонуючи перемогу «Авангарду» в основний час коефіцієнт 2,31. Шансі «Салавата» на остаточний успіх оцінено в 2,75; варіант із нічною в основний час матчу можна взяти на 4.2. Останні матчі обох команд ви втратите результативними, тож запропоновані котування суми забитих м'ячів не дивуються: тотал більше (4,5) – 1,63, тотал менше (4,5) – 2,24. Встановіть додаток 1xbet і заробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Відмінною рисою обох команд цього сезону є будь-якої стабільності в результатах. І «Авангард», і «Салават Юлаєв» можуть провести якісний відрізок, але команди не можуть підтримувати такий темп на дистанції. Водночас останнім часом помітний ухил у грі обох команд на спробу атаки. У жовтні середня результативність «Авангарду» знаходиться на рівні трьох голів за матч, а у «Салавата» цей показник вище — близько чотирьох голів за матч. Є всі передумови для того, щоб очний поєдинок був результативним. Наш прогноз: Тотал більше 5,5 з коефіцієнтом 2,22.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0