Єнісей – ЦСКА. Чи готові армійці відповісти за поразку в Москві?

7 квітня «Єнісей» прийматиме ЦСКА в матчі 2-го туру етапу переможців Єдиної ліги ВТБ. Гра відбудеться в Красноярську. Його прийматиме спорткомплекс «Арена Північ».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Єнісей" – ЦСКА

«Єнісей»

Команда «Єнісей» посіла п’яте місце в основному раунді Ліги ВТБ 2023/24, фінішувавши з 16 успіхами та 10 осічками. Тоді вона лише на одну перемогу відставала від зіркового пітерського «Зеніту». Далі в групі А красноярська команда не встояла і відпала на останнє місце в круглій таблиці. Зараз вони тут шості з балансом 17/16. Наразі «Енісей» має лише один позитивний результат на стадії переможців. Сталося це в змаганні з московським ЦСКА. Це неабиякий привід для гордості.

В останньому матчі чемпіонату «Єнісей» вдома крупно програв «Зеніту», але в цьому матчі було і хороше. Наприклад, відмінно попрацювали особи з красноярської команди. Тут варто похвалити наступних гравців: Ксав'є Ратен-Мейс (23 очки), Джеремая Мартін (19 атакуючих очок і 6 передач) і Бо Біч (18 атакуючих очок і сім підбирань).

Особлива згадка про Rathen-Mays. У цьому сезоні на його рахунку вже 103 точні триочкові. За цим показником він наздогнав рекорд Олексія Шведа. Зараз потрібно поставити новий, я думаю, що це обов'язково станеться в матчі з армійцями.

ЦСКА

Найбільш титулований, багатий, потужний і так далі клуб Росії впевнено подолав регулярний чемпіонат Ліги ВТБ 2023/24, посівши там перше місце. З 22 матчів у турі команда програла лише два. Потім ситуація трохи вийшла з-під контролю. УНІКС випередив москвичів у таблиці, коли опинився в якійсь затяжній кризі. Зараз ЦСКА схаменувся, а казанці опустили руки. Наразі перші знову армійці (25/9), але поруч хлопці з Татарстану (25/10).

В останньому матчі на турнірі столичні баскетболісти перемогли краснодарський "Локомотив". У тій грі добре виступили москвичі: Мело Трімбл (22 очки, сім підбирань, п'ять передач і чотири перехоплення), Олів'є Хенлан (16 очок в атаці), Іван Ухов (десять очок в атаці і шість підбирань під щитом) . , а також Тоні Джекірі (6/5). Навички команди в повному порядку. Тут головне, щоб психологічна ситуація була нормальною.

Єнісей – ЦСКА

Історія протистояння

У поточному сезоні Ліги ВТБ у команд три спільні матчі. У регулярному чемпіонаті двічі сильнішими були москвичі (73:64 вдома та 80:75 на виїзді). У турнірі переможців у матчі, який проходив у столиці, результативнішими були гості з рахунком 74:65. В останніх десяти матчах пари – 8:2 при позитивних результатах на користь «армійців».

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Москвичі є явними фаворитами бою, на думку букмекерів. За Victory 2 в 1xbet дають лише 1,4. Перемога 1 тут коштує 2,95. Ставки на тотал менше (166,5) множаться на 1,9. За перевищення цієї планки продуктивності вони також платять 1,9. Коефіцієнт фори 2 (-5,5) становить 1,85. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Клуби зобов'язані радувати публіку чудовим, результативним баскетболом. Кожна сторона добре оснащена та високомотивована. На фінальній сирені чекаємо відносно великого рахунку на табло і ставимо на тотал овер (166,5) за 1,9.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0