Єнісей – ПАРМА. Матч команд, які вміють дивувати

2 березня в Красноярську відбудеться баскетбольний матч між місцевим Єнісеєм і пермською ПАРМОю, яка приїде до нього в гості. Бій проходить в рамках етапу переможців Єдиної Ліги ВТБ 2023/24. Воно відбудеться на паркеті спорткомплексу «Північ Арена».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Єнісей" – "ПАРМА".

Єнісей

Клуб проводить чудовий сезон. Він потужно просувався турніром і подекуди навіть піднявся дуже високо в загальному заліку. Зрештою, «Єнісей» завершив регулярний сезон Єдиної ліги ВТБ 2023/24 на п’ятій позиції (16/10). В останньому матчі туру він зламав сам зірковий «Зеніт».

На етапі переможців «Єнісей» уже програв УНІКСу в Казані з рахунком 84:107. Які цілі красноярська команда перед плей-офф? Відставання від «Зеніту» тепер становить два позитивні результати. З «Локо» – три. Треба намагатися випереджати авторитетних конкурентів. Матч проти ПАРМИ потрібно забрати. Пермяки в таблиці нижче, плюс з боку Єнісею рідний паркет, і гостей чекає довгий переліт і, можливо, невелика акліматизація перед боєм.

Ксав'є Ратен-Мейс - головний герой команди в поточній Лізі ВТБ. У битві з перм'яками від нього чекають чогось особливого. Плюс йому повинен допомогти Джеремая Мартін, який зараз знаходиться в пристойній формі, але не забуде і про інших баскетболістів красноярського складу. Команда має дуже пристойний склад.

ПАРМА

Команда посіла шосте місце в регулярному сезоні Єдиної ліги ВТБ 2023/24 (15/11) і вийшла в Стадіон переможців. Це досягнення для перм'яків. Тоді новий раунд клуб розпочав із сенсаційної домашньої перемоги над ЦСКА (84:80). Дійсно найкрутіший результат. Після цього на турнірі нема кого боятися!

Зараз пермяни знаходяться на одному рівні з «Єнісеєм», але через другорядні фактори розташувалися в таблиці нижче. Треба перемогти конкурента і обійти його, і тоді «Зеніт» (18/9) і «Локомотив» (17/10) будуть поруч.

Тут також потрібно згадати героїв бою з ЦСКА. Цю історичну перемогу для ПАРМИ здобули: Ісая Різ (17 очок), Сі Джей Брайс (16 очок вперед і 5 передач), Бі Джей Джонсон (15 очок в атаці, чотири перехоплення і три блок-шоти), Річард Соломон (10 очок і 9). підбирань), а також Олександр Платунов, який набрав 10 очок.

Єнісей – ПАРМА

Історія протистояння

Команди вже мають два спільних матчі поточної Єдиної Ліги ВТБ. Тут спочатку «Єнісей» був сильнішим вдома з рахунком 92:84, а потім «ПАРМА» взяла реванш на своїй території (87:81). У десяти останніх битвах пари – 7:3 при позитивних результатах на користь перм'яків.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вважають господарів поля фаворитами. 1xbet готові дати лише 1,44 за Перемогу 1. Вони пропонують 2,8 за Перемогу 2. Якщо ви поставите на Total Under (162,5), ви можете збільшити свої гроші в 1,9 рази. Подолання цієї граничної точки також помножить ваш банк на 1,9. Коефіцієнт на гандикап 1 (-5,5) становить 1,9. Ціна фори 2 (-1,5) становить 3,05. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Другої поспіль сенсації від ПАРМИ не чекайте. «Єнісей» без особливої інтриги приведе суперника на домашній майданчик. У цьому випадку варто взяти фору 1(-5,5) за 1,9.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0