УНІКС – Енісей. Дуель особистостей?

УНІКС 10 лютого зіграє вдома з «Єнісеєм». Спільним матчем команди відкриють етап переможців Єдиної Ліги ВТБ 2023/24. Зустріч відбудеться на паркеті казанської арени Баскет Холл.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу УНІКС – Енісей

УНІКС

Чинний чемпіон Ліги ВТБ демонструє хороший баскетбол у новому турнірі. Казанська команда дуже доречно посіла друге місце в регулярному сезоні поточного чемпіонату, вигравши 20 матчів з 26 можливих. Вище тільки ЦСКА. Тепер УНІКСу потрібно спокійно відстоювати свої позиції та впевнено крокувати в плей-офф. Етап переможців вимагає від вас працювати у власному темпі, уникаючи ризиків, які можуть призвести до травм. Потрібно просто підтримувати свій рівень і нічого більше.

В останньому матчі регулярного сезону УНІКС обіграв ЦСКА. Героєм того бою серед хлопців з Татарстану став Дмитро Кулагін. Він увійшов до символічної п'ятірки заключного раунду чемпіонату. У тій битві проти москвичів хлопець набрав 27 очок. Це його особистий рекорд у кар'єрі. Причому 18 з них – удари з-за дуги. Він також зробив три підбирання. У цьому протистоянні Кулагін показав 33 бали ефективності на паркеті.

Відзначимо, що в команді чимало зірок, чий ігровий клас незаперечний. Крім того, важливо сказати про особливості нинішнього УНІКСу, який дуже любить набирати очки. Здається, найближчим часом у його тактиці нічого не зміниться.

Єнісей

Команда цього сезону в Єдиній Лізі ВТБ дуже хороша. Вона приємно дивує. У регулярному чемпіонаті був момент, коли красноярці навіть потіснили фаворитів групи лідерів у таблиці. У підсумку «Єнісей» наблизився до етапу переможців, посівши п'яте місце в загальному заліку, маючи 16 позитивних результатів після 26 зіграних матчів.

Ксав'єр Ратен-Мейс був названий новою командою тижня. У той період «Єнісей» зламав «Мінськ» і «Зеніт». У цих боях канадець був незрівнянним. Він набирав у середньому 23 очки за гру, а також чотири підбирання та десять передач своїм товаришам по команді. Його ефективність склала в середньому 27,5 балів.

Rathen-Mays дійсно крутий. Важко переоцінити його внесок у нинішні успіхи «Єнісею». Хлопець повністю віддається грі. Якщо у нього вдалий день, то його суперник точно зіткнеться з великими труднощами. "Єнісей" - четверта команда Ліги ВТБ за результативністю в нападі. У клубу не надто надійний захист, але всі свої недоліки в захисті він намагається закрити блискучими діями в атаці.

УНІКС – Енісей

Історія протистояння

У цьому сезоні Єдиної ліги ВТБ клуби перетиналися вже двічі. Тут спочатку казанчани добилися домашнього успіху в листопаді минулого року з рахунком 91:80, а потім красноярці взяли крутий реванш на своїй території в січні 2024 року (94:80). У десяти останніх битвах пари – 8:2 за успіхом на користь баскетболістів з Татарстану.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами бою букмекери бачать господарів поля. 1xbet платить лише 1,27 за Victory 1. Вони готові віддати 3,75 за Victory 2. Загальний under(168,5) оцінюється в 1,9. Ставки на перевищення цієї планки очок множаться на 1,9. Коефіцієнт фори 1 (-8,5) становить 1,9. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Зустріч команд, які мають яскравих лідерів. Ми очікуємо, що вони змагатимуться за результат. У цьому випадку ми можемо подивитися на загальну суму більше (168,5) для 1,9.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0