"Єнісей" - "Зеніт". Матч майбутніх учасників Етапу переможців Ліги ВТБ

У рамках поєдинку основного раунду Єдиної ліги ВТБ 2023/24 «Енісей» прийматиме в Красноярську пітерський «Зеніт». Воно відбудеться на баскетбольному майданчику спорткомплексу «Арена Північ».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Єнісей» – «Зеніт».

Єнісей

Цього сезону клуб дуже приємно здивував усіх. За матч до кінця основного раунду Ліги ВТБ займає п'яте місце (15/10). Він уже точно потрапив до етапу переможців, але теоретично його ще можна підняти на одну позицію в таблиці. У ПАРМИ також 15 успіхів і десять поразок.

«Єнісей» має боротися за ТОП-5 у підсумковому протоколі змагань. З «Зенітом» буде важко, але вони не надто мотивовані, плюс довгий політ суперника повинен зіграти на руку красноярцям. Виявляється, у Єнісею точно є шанс.

Джеремія Мартін був призначений до нової команди туру. Легіонер добре відпрацював у матчі проти «Уралмаша». Йому вдалося набрати 21 очко, зробити шість підбирань і віддати п'ять результативних передач. У тому бою його коефіцієнт корисної дії на паркеті досяг 28 очок.

Крім того, потрібно згадати останній матч команди на турнірі. У ньому розбили Астану. У цьому протистоянні відзначилися красноярці: Ксав'єр Ратен-Мейс (29 очок, сім передач і п'ять підбирань), той же Джеремая Мартін (17 очок в атаці і 6 передач), Євген Белянков (14 очок у ворота суперника і вісім зібраних голів на щиті) і Мікеля Хопкінса (11/6).

Зеніт

«Зеніт» займає четверте місце в таблиці регулярного чемпіонату Єдиної ліги ВТБ. На його рахунку 17 перемог і вісім поразок. Попереду завершальний матч туру. У будь-якому випадку пітерці фінішують четвертими. По суті, цей бій є певною формальністю, хоча його можна перетворити на хороше тренування перед Winners Stage.

В останньому матчі Ліги ВТБ петербуржці програли «Парі НН». Нижній Новгород вже охрестили проблемою для фаворитів. Нещодавно через свою дурість тільки в овертаймі програли ЦСКА і трохи раніше перемогли Локо. Саме тому не варто робити трагедію з цієї осічки петербуржців. У цьому поєдинку добре виступили "синьо-біло-сині": Томас Ертель (21 очко), Вінс Хантер (дабл-дабл 20 атакуючих очок і 12 підбирань) і Трент Фрейзер (10 атакуючих очок).

Не факт, що «Зеніт» вийде на битву з «Красноярськом» зарядженим на 100%, але над особистою статистикою керівники команди точно попрацюють.

"Єнісей" - "Зеніт"

Історія протистояння

27 жовтня минулого року команди вже змагалися в поточному сезоні Ліги ВТБ. Бій відбувся в Петербурзі. Він завершився перемогою господарів поля з рахунком 80:77. Раніше петербуржці провели ще 23 матчі поспіль проти красноярської команди. Востаннє "Єнісей" був кращим за "Зеніт" у грудні вже дуже далекого 2012 року.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать «Зеніт» фаворитом матчу. В 1xbet готові дати лише 1,44 за Перемогу 2. Ставка на Перемогу 1 множиться на 2,8. Коефіцієнт на загальну суму менше (163,5) становить 1,9. За подолання цієї межі також дають 1,9. Якщо зробити ставку на фору 2 (-5,5), ви можете збільшити свої гроші в 1,9 рази. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Єнісей» гратиме на перемогу. Зеніт не перестарається, але намагатиметься перемогти. Результат матчу дуже непередбачуваний. Обидві команди мають яскравих виконавців, які мають продемонструвати публіці свою майстерність, зробивши загальний рахунок бою відносно високим. У цьому випадку ми повинні поставити на Total Over (163,5) для 1,9.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0