Реал Мадрид проти Олімпіакоса. Повторення минулого фіналу Євроліги?

Іспанський "Реал" зіграє 25 січня з грецьким "Олімпіакосом" у рамках регулярного сезону Євроліги 2023/24. Команди з’ясовуватимуть стосунки на арені «Візник Центр». Нагадаємо, команди зіграли у фіналі минулого сезону турніру.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Реал" проти "Олімпіакос".

Реал Мадрид

Реал Мадрид З 19 перемогами та трьома поразками клуб впевнено посідає перше місце в турнірній таблиці Євроліги 2023/24. У своєму останньому матчі іспанці поступилися Монако, а трохи раніше не витримали натиску Барселони. Між парою цих негативних результатів мадридці не без проблем здобули дві перемоги. В обох цих випадках матчі перейшли в овертайм.

Реал сильний? Однозначно так. Це в стандартній формі прямо тут і зараз? Можливо, в нинішній Євролізі у команди були кращі періоди. Тепер вам потрібно без паніки розібратися в причинах ваших труднощів і вирішити все на свою користь.

У «Лос-Бланкос» найрезультативніша лінія атаки в Євролізі-2023/24. Це дуже круто, але це лише статистика і вона нічого не гарантує. Плюс не можна забувати, що команда зараз у занепаді. На цей факт звернуть увагу і суперники. Абсолютно всі в Євролізі поважають Реал, але великі команди можуть спробувати зараз не боятися іспанців на паркеті. Олімпіакос повинен бути серед таких нахаб. Це факт, який не варто заперечувати. Команда

«Олімпіакос»

Олімпіакос займає шосту позицію в Євролізі 2023/24. На його рахунку 12 успіхів і десять поразок. Греки виграли свій останній матч на турнірі. Це сталося в потрібний момент, оскільки раніше клуб не міг добитися позитивного результату в двох матчах поспіль. Серія невдач закінчилася, не встигнувши затягнутися.

У «Олі» найнадійніший захист у поточному сезоні Євроліги. Це особлива тактика грецької збірної. Команда витрачає багато сил на захист. Цей факт частково впливає на зниження атакувальної продуктивності, але «Олімпіакос» прекрасно знає, що робить. Це результатний баскетбол, і поки що все йде добре.

Головний аргумент мадридців – атака. Якщо грекам вдасться позбавити суперницю головної зброї, то все цілком може закінчитися для Олі позитивно. Команда має сильний склад. Він може скласти конкуренцію Реалу. Тут головне вірити в себе і свій баскетбол. Тут не можна підлаштовуватися під суперника.

Реал Мадрид проти Олімпіакоса

Історія протистояння

Команди вже помірялися силами у 12-му турі поточної Євроліги. Цей бій відбувся в грудні минулого року в Греції. Реал виграв його з рахунком 77:71. Якщо дивитися на десять останніх зустрічей пари, то за виграшами буде 7:3 на користь «вершкових».

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вважають іспанців фаворитами матчу. За свій успіх на 1xbet вони дають лише 1,24. Ставки на Victory 2 тут помножені на 3,95. Коефіцієнт на загальну суму менше (160,5) становить 1,93. За розбивку цього відсікання платять 1,87. Якщо взяти гандикап 1 (-8,5), ви можете помножити свої гроші на 1,72. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Реал буде бігти вперед і шукати варіанти, щоб набрати очки. Греки запропонують йому найщільніший захист. Це матч команд, які зараз практикують протилежні стилі баскетболу. Нещодавно іспанці похитнулися проти Монако. «Олі з огляду на це внесе корективи в свій стиль. Тут варто очікувати сенсації, тобто перемоги греків. Перемогу 2 беремо за 3,95.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0