ЦСКА – Парі НН. Зараз сили точно не рівні?

24 січня в рамках регулярного сезону Єдиної ліги ВТБ сезону-2023/24 ЦСКА і Парі НН зіграють очний матч. Гра відбудеться в Москві. Його прийматиме спортивний комплекс «Мегаспорт Арена».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ЦСКА – Парі НН

ЦСКА

З балансом 20/3 команда впевнено займає перше місце в турнірній таблиці Ліги ВТБ 2023/24. В останніх шести боях на турнірі було дві осічки команди, але це не привід для паніки. ЦСКА має великий відрив від переслідувачів, тож ці поразки не надто збентежили «армійців».

В останньому матчі Єдиної ліги ВТБ 2023/24 москвичі вдома перемогли «Уралмаш» з рахунком у 18 очок. Типова перемога столичних баскетболістів на класі. У тій битві "червоно-сині" були на вогні: Каспер Вер (23 очки), Мело Трімбл (16 очок в атаці) і Амат М'Бай (10 очок в атаці і п'ять підбирань).

Каспер Варе став фінальною командою тижня. За цей період армійці виграли дві зустрічі з двох. Легіонер набирав у середньому 22,5 очка, також зробив півтора підбирання та віддав три з половиною передачі. Його результативність на партері опинилася на межі 23 бали.

Парі НН

Команда передостання в турнірній таблиці Ліги ВТБ (6/17). Гірше тут тільки Мінськ (0/22). При цьому в останньому матчі ніжинська команда перемогла кубанський "Локомотив", який ділить третє місце в турнірній таблиці з "Зенітом". Також відзначимо, що до цієї осічки «залізничники» були в серії з семи перемог поспіль, порушивши в цей період: ЦСКА (1), «Зеніт» (3) і «Єнісей» (5).

Хотілося б максимально відзначити досягнення «Парі НН», але є велика спокуса сказати, що в даному випадку клубу пощастило. «Паровози» недооцінили його і провели жахливий матч. У будь-якому випадку Кейсі Шеперд (18 очок і п'ять зібраних голів на табло) заслуговує похвальних слів за цей бій у складі команди.

Чи є у «Парі НН» шанси проти ЦСКА? Можливо, вони є завжди, але в даному випадку їх мізерно, тобто майже немає. Треба пробувати, але треба розуміти, на який баскетбол тут налаштовуватися. Армійці запропонують команді снайперську дуель, від якої вони не зможуть відмовитися.

ЦСКА – Парі НН

Історія протистояння

26 листопада минулого року команда ЦСКА вже перемагала на своїй території команду Нижнього Новгорода в поточному турі Єдиної ліги ВТБ. Матч завершився з рахунком 74:72 на користь москвичів. Раніше столичні баскетболісти виграли ще 11 матчів поспіль у парах. Востаннє Парі НН був кращим за ЦСКА у травні 2021 року.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Для букмекерів від 1xbet в матчі все гранично зрозуміло. За перемогу 1 вони готові заплатити лише 1,08. Коефіцієнт на перемогу 2 множиться на 8. Коефіцієнт на тотал менше (159,5) становить 1,9. Вони також платять 1,9 за перевищення цієї межі балів. Якщо взяти гандикап 1 (-14,5), то можна збільшити свій банк у 1,72 рази. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

"Армійцям потрібна велика перемога. Їх суперник зараз вірить у себе, і їм потрібно докласти значних зусиль, щоб не дати їм зробити ще одне диво. ЦСКА наростить свою перевагу зі стартового свистка, і вони впевнено візьмуть гру до бажаного результату, перемагаючи суперника.В цьому випадку ставка на гандикап 1(-14,5) за 1,72.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0