MBA проти UNICS. Чи підкориться баскетбольна Москва Казані?

Столичний МБА 23 січня проведе домашній матч проти казанського УНІКСа в рамках основного етапу Єдиної Ліги ВТБ сезону 2023/24. Бій відбудеться на паркеті арени «Крилатське».

Наші експертні прогнози та аналіз MBA проти UNICS

MBA

У минулому сезоні команда дебютувала в Лізі ВТБ, і це було чудово. Клуб виглядав дуже круто. У нинішньому турнірі чогось подібного очікували від москвичів, але ситуація розвивається сумно. Зараз хлопці з МВА лише на 12 місці з 14 можливих у конкурсній таблиці. У москвичів вісім перемог і 15 поразок.

Нещодавно команда вийшла на серію з трьох перемог поспіль. Тут він переміг Єнісей (5), ПАРІ НН (13) і Мінськ (15). Це було здорово, але потім москвичі знову програли на турнірі (осічка з «Астаною» (11)). У MBA багато проблем, і є відчуття, що вони точно не зникнуть до кінця сезону.

В останньому програному матчі з хлопцями з Казахстану відзначилися росіяни: Андрій Лопатін (17 очок) і Євген Мінченко (11 очок в атаці, а також п'ять підбирань).

MBA іноді може показувати чудовий баскетбол, але це трапляється нечасто, до того ж на турнірі є суперники, яких команда взагалі не може перемогти через різницю в класі. Можливо, сюди можна віднести казанців і ця думка буде абсолютно об'єктивною.

УНІКС

Казанська команда знаходиться в дуже хорошій формі. Вони поступово зайняли друге місце в турнірній таблиці Єдиної ліги ВТБ. Зараз вони мають 17 перемог і шість поразок. В останньому матчі на турнірі УНІКС обіграв зірковий «Зеніт». Матч був важким, але все вийшло. Це круто, але розслаблятися не можна, оскільки в турнірній таблиці Ліги ВТБ Петербург і Краснодар відстають лише на один позитивний результат.

У вищезгаданій битві з «Зенітом» УНІКС відзначився: Дмитро Кулагін (13 очок), Луї Лабері (12 очок у кошик суперника, плюс п'ять підбирань), Ненад Дімітрієвіч (11 очок в атаці, вісім голів на табло і сім передач), Маркос Найт (11 очок), Джален Рейнольдс (10 очок і п'ять підбирань) та Ісмаель Бако (дев'ять підбирань).

У УНІКСа бувають спади протягом сезону, але команда має характер, який допомагає долати такі проблеми. Так вона минулого сезону стала чемпіонкою Ліги ВТБ і, мабуть, не проти захистити титул і зараз. Що ж, тепер все виглядає так, що такий план цілком може бути реалізований, хоча ймовірність такої ситуації не є 100%.

MBA проти UNICS

Історія протистояння

26 листопада 2023 року клуби вже зустрічалися в першому турі поточного раунду Єдиної ліги ВТБ. Матч відбувся в Казані і завершився перемогою господарів поля з рахунком 87:78. Раніше у спільній історії команди перетиналися ще п'ять разів. У всіх цих боях сильнішими виявилися баскетболісти з Татарстану. Перша зустріч команд відбулася у жовтні 2022 року.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в Казані. В 1xbet за Перемогу 2 дають лише 1,2. Ставки на Перемогу 1 тут множаться на 4,5. Коефіцієнт на загальне менше (158,5) становить 1,9. Подолання цього балового бар’єру збільшить ваші гроші також у 1,9 рази. Ціна фори 2(-14,5) становить 2,5. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Казанці люблять атакувати. Вони не відступлять від улюбленого стилю і розірвуть суперника, працюючи з наступальним ухилом. IBA буде чинити опір, але москвичам нічого толкового від такої тактики не буде. Очікуємо на впевнену перемогу гостей. Ставка на фору 2(-14,5) на 2,5.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0