МВА проти Зеніту. Чергове дербі двох столиць в Єдиній Лізі ВТБ

17 грудня столичний МБА прийматиме пітерський «Зеніт» в одному з матчів регулярного чемпіонату Єдиної Ліги ВТБ 2023/24. Бій відбудеться на паркеті спорткомплексу «Крилатское» в Москві.

Наші експертні прогнози та прогнози Аналіз MBA проти Зеніту

MBA

У минулому сезоні команда дебютувала в Єдиній Лізі ВТБ і встигла гучно заявити про себе. У нинішньому турнірі чогось подібного очікували від москвичів, але все пішло не за планом. Зараз хлопці з МВА посідають лише 12 місце з 14 можливих у конкурсній таблиці. У них лише п'ять перемог у 16 матчах. Слабкий. Клуб перебуває в серії з п'яти осічок поспіль. Востаннє столичні баскетболісти досягали успіху в Лізі ВТБ близько місяця тому. Невдалий період затягнувся надовго.

В останньому матчі МБА без шансів поступився «Локомотиву», але у москвичів у цій битві були свої герої. Тут слід відзначити Євгена Мінченка, який зробив дабл-дабл у 18 очок і десять підбирань, а також похвальних слів заслуговує Данило Касаткін (14 очок в атаці, сім зібраних голів на табло).

Зараз MBA нагадує набір баскетболістів, які можуть показати відмінну індивідуальну статистику і не більше того. Ці хлопці не здатні стати згуртованою командою, яка зможе нав'язати конкуренцію великим командам Ліги ВТБ. Тут є питання до тренера, але це потім, а зараз, на жаль, не варто чекати швидкого вирішення ситуації. Все йде до того, що москвичі не вийдуть на сцену переможців. Більше того, якщо все так піде й надалі, вони можуть навіть не потрапити в плей-офф.

Зеніт

Після невдалого старту сезону клуб зумів отримати дуже сильний імпульс. Перед останнім туром він займав друге місце в турнірній таблиці Ліги ВТБ, але в останньому матчі пітерці поступилися ЦСКА (лідеру змагань) і відступили на одну позицію в загальному заліку. Зараз у команди 11 перемог при п'яти поразках. У будь-якому випадку цей результат слід вважати гідним. Хоча розслаблятися не можна, адже «Локо» (11/6) та «Єнісей» (10/7) тільки цього й чекають.

Згаданий бій проти «армійців» міг виявити проблеми петербурзької команди. В основний час «синьо-біло-блакитні» виглядали дуже непогано (82:82), але в овертаймі не вийшло. Напевно, не вистачило сил (7:22).

У тому бою лідерами «Зеніту» були: Трент Фрейзер (21 очко), Томас Ертель (18 очок в атаці та шість очок). передачі), Вінс Хантер (17 очок у кошику суперника та п'ять підбирань) і Боян Дублевич з дабл-даблом в 11 очок і 12 зібраних м'ячів на щиті. Непогана статистика, але до успіху не призвела. Крім того, відзначимо, що жоден з пітерських баскетболістів не потрапив у фінальну символічну п'ятірку туру.

МВА проти Зеніту

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Для букмекерів «Зеніт» є явним фаворитом матчу. За успіх дають лише 1,14. Перемогу господарів оцінює 1xbet з коефіцієнтом 5,75. Ставки на тотал менше (156,5) множаться на 1,9. 1.9 також виплачується за подолання цього бар’єру балів. Якщо взяти гандикап 2 (-14,5), ви можете помножити свої гроші на 2,23. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Переможець матчу очевидний. Зеніт візьме цю гру на урок. Плюс він буде активно працювати в атаці і розгромити її. У цьому випадку має сенс зробити ставку на фору 2 (-14,5) за 2,23. Досить смачний коефіцієнт і ніяких ризиків, враховуючи різницю в стані клубів' баскетболісти.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0