Уралмаш проти УНІКС. Чи можлива тут сенсація?

18 грудня в Єкатеринбурзі відбудеться баскетбольний матч між місцевим Уралмашем і УНІКСом, який приїхав до нього в гості з Казані. Це матч-відповідь першого туру Єдиної ліги ВТБ 2023/24. Гра проходитиме на паркеті спортивного комплексу ДИВС «Уралочка». Зал може вмістити 5000 глядачів.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Уралмаш проти УНІКС

«Уралмаш»

Новачок Ліги ВТБ «Уралмаш» почав сезон досить сміливо, але поступово охолонув і скотився в середняки. Зараз клуб займає сьоме місце після 16 матчів. Тут у нього рівна кількість перемог і поразок. Зауважимо, що в активі команд, які знаходяться на шостому-десятому рядках таблиці, по вісім успіхів. Тут треба вистояти. Ви не можете відкотитися. Ціль номер один для хлопців з Єкатеринбурга – стадія переможців.

Останній матч проти «Автодору» команда виграла дуже впевнено. У тій грі Октавіус Елліс (24 очки та 7 підбирань), Гаррет Навелс (22 очки в атаці), Олександр Захаров (15 очок у кошик суперника), Джавонте Дуглас (12/5) і Антон Глазунов, який забив 12 Суперник показав відмінні результати в цій грі. балів.

«Уралмаш» – не надто продуктивна команда. В середньому за матч він набирає близько 80 очок. Козир клубу - це рух м'яча. Команда робить майже 19 передач за зустріч. У цьому плані кращим в турнірі є тільки ЦСКА. Плюс клуб є четвертим за кількістю підбирань (майже 36 за гру).

УНІКС

Клуб працює точно по сезону. У нього немає серйозних невдач, і він досить добре грає в баскетбол. Зараз казанська команда посідає друге місце в турнірній таблиці Ліги ВТБ. На їхньому рахунку 11 перемог і чотири поразки. Зараз УНІКС на серії з двох позитивних результатів поспіль.

До останньої символічної п'ятірки вскочив Джален Рейнольдс. У матчі проти Paris NN він ледь не оформив дабл-дабл (17 очок і 9 підбирань, плюс дві передачі). Треба також сказати, що хлопці з УНІКСу мають шанс пробитися до наступної команди туру. В останньому матчі проти «Астани» «зелені» чудово попрацювали на паркеті: Ненад Дімітрієвіч (24 очки, сім підбирань і стільки ж передач), Ерік Грін (22 очки у ворота суперника), Джален Рейнольдс (20). очки в атаці та вісім забитих голів на щиті) і Маркос Найт, який набрав 16 очок у ринг суперника.

Лідером турніру за очками є казанська команда. У середньому вони набирають понад 88 очок за матч. Їх виконання також хороше (точність з гри більше 50%). Стиль команди дає позитивні результати і нічого не потрібно змінювати. У матчі з «Уралмашем» УНІКС знову працюватиме агресивно, намагаючись перемогти суперника.

Уралмаш проти УНІКС

Історія протистояння

Нинішній сезон Ліги ВТБ представив команди. Їхній перший в історії загальний матч відбувся в Казані 19 жовтня. Баскетболісти господарів поля здобули в ньому успіху з розгромним рахунком 94:67. Команда з Татарстану взяла в тому матчі всі чверті.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у чинного чемпіона Ліги ВТБ. На 1xbet вони платять лише 1,29 за виграш відвідувачів. Перемога господарів тут оцінюється в 3,6. Ставки на тотал менше (163,5) множаться на 1,82. Коефіцієнт на подолання цієї межі продуктивності становить 1,88. Якщо взяти гандикап 2 (-12,5), то можна збільшити свої гроші в 2,5 рази. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

УНІКС буде звик набирати очки. Господарі можуть вписатися в такий баскетбол, але це не однозначно, тому що «Уралмашу» часом не вистачає стабільності в нападі. Гості розіграють суперників на уроці. Лідери Зелених чудово проведуть час і попрацюють над особистою статистикою. Ставка на фору 2 (-12,5) на 2,5.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0