УНІКС – Самара. Чи помстяться казанці?

У рамках регулярного чемпіонату Єдиної ліги ВТБ 2023/24 УНІКС і Самара зустрінуться 24 грудня. Гра пройде під куполом арени Баскет Холл в Казані.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу УНІКС – Самара

УНІКС

Казань займає друге місце в чемпіонаті. Вони провели на турнірі 13 матчів при чотирьох поразках. УНІКС випереджає «Зеніт» на один позитивний результат, плюс має матч у запасі. Чинний чемпіон Єдиної ліги ВТБ перебуває в серії з чотирьох перемог поспіль.

У клубу найкраща лінія атаки в змаганнях. При цьому лише в останньому турі проти білорусів він набрав 100 очок в атаці. У цьому поєдинку Ерік Грін набрав у суперника 22 очки, Маркос Найт – 20, Джален Рейнольдс – 16, Ненад Дімітрієвіч – 11, а також доповнив їх п’ятьма передачами партнерам.

До речі, останній потрапив до останньої збірної тижня. Своє місце в ньому він заслужив грою проти «Астани». У тому матчі баскетболіст набрав 24 очки, зробив сім підбирань і віддав стільки ж передач.

У УНІКСа немає проблем зі складом. Практично в кожному матчі команда має своїх героїв. Теоретично з «Самарою» проблем бути не повинно, але нинішня Ліга ВТБ відносно непередбачувана в плані подій. Тут ніхто нікого не повинен недооцінювати.

Самара

Самарська команда зараз займає сьоме місце в турнірній таблиці з балансом 10/7. Точно така ж різниця в перемогах і поразках у "Єнісею", який зараз тут п'ятий. «Самара» йде в серії з трьох позитивних результатів поспіль. Клуб має негативну різницю забитих і пропущених очок. Там не все критично, але констатувати цей факт варто.

В останньому матчі турніру команда обіграла МБА. За підсумками тієї гри варто виділити самарську команду: Олександр Гудумак (17 очок), Джавонте Хокінс (11 очок у кошику суперника), Раде Загорац (11 очок в атаці) і Джастін Роберсон (11 очок і шість підбирань). Це добре, але в тому матчі є до чого причепитися. У цьому бою Самара зазнала 25 втрат. Це її антирекорд сезону. На щастя, суперник був дійсно слабким і нічого не вийшов із ситуації, при всій до нього повазі, але казанчани не пробачать таких помилок.

Раніше Джеймс Томпсон був названий командою тижня. У цей період баскетболіст показав відмінну гру в боях проти «Руни» та «Мінська». Тоді він набирав у середньому 14 очок, 12 підбирань і близько півтора перехоплень за гру.

УНІКС – Самара

Історія протистояння

22 жовтня 2023 року команди зустрілися в рамках першого туру поточного туру Єдиної Ліги ВТБ. Матч відбувся в Самарі. Господарі поля перемогли з рахунком 104:93. Раніше команда знову засмутила казанців у товариській грі наприкінці серпня (84:81). До цього УНІКС тричі поспіль досяг успіху в парах. Інших зустрічей у команд немає. Історія їхнього суперництва починається влітку 2016 року.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються щодо чинного чемпіона Ліги ВТБ. 1xbet дає лише 1,2 за виграш 1. Виграш за 2 оцінюється в 4,5. Ставки на загальне менше (162,5) множаться на 1,82. Перевищення цієї межі помножить гроші на 1,88. Коефіцієнт на гандикап 1 (-8,5) становить 1,72. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

І УНІКС, і Самара зараз у чудовій формі. Вся справа в класі, і в цьому аспекті перевага у господарів. Казанці впевнено переможуть суперника. Можливо, навіть буде розгром, але це не однозначно. У будь-якому випадку до фінальної сирени господарів поля чекає як мінімум три атаки проти суперника. Тут ви можете зробити ставку на гандикап 1 (-8,5) за 1,72, з невеликою страховкою на випадок, якщо команда господарів програє.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0