Барселона – Олімпіакос. Зустріч команд фіналу чотирьох минулої Євроліги

У рамках 21-го туру баскетбольної Євроліги-2023/24 "Барселона" 10 січня зіграє вдома з "Олімпіакосом". Бій відбудеться на паркеті арени Palau Blaugrana в головному місті Каталонії.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Барселона" – "Олімпіакос".

Барселона

Команда вже давно є серед найкращих команд баскетбольної Євроліги. «Барселона» традиційно має відмінний склад, але литовський наставник клубу не зміг витягнути з цих зіркових хлопців все. Керівництво «синьо-гранатових» давно мало його звільнити, але зволікало з прийняттям логічного рішення. На щастя, це сталося і в цьому випадку, мабуть, краще пізно, ніж ніколи.

Зараз каталонців тренує Роджер Грімау. Чи є зміни в грі команди? Що ж, вона знову серед кращих в Євролізі, але не на вершині. Зараз "Барселона" посідає третє місце в чемпіонаті, здобувши 13 перемог після 19 зустрічей. Це не означає, що все залишається, як було. Свої баскетбольні навички новий наставник прищеплює гравцям. Це займе час, але попереду світле майбутнє. Більш того, каталонці можуть відстрілюватися в Євролізі 2023/24. Вони йдуть високо. Все добре. До плей-офф ще далеко. Є час пограти і так далі.

Каталонці здобули три перемоги в останніх шести матчах на турнірі. Якщо говорити про ситуацію прямо тут і зараз, то з Олімпіакосом можуть виникнути проблеми. Суперник дуже хороший. Він у хорошій формі, команда згуртована та вправна.

Олімпіакос

Клуб Олімпіакос небезпечний абсолютно для всіх суперників у Євролізі 2023/24. У минулому розіграші турніру греки виграли регулярний чемпіонат, а потім зуміли дійти до фіналу, де поступилися мадридському «Реалу» лише на одне очко. Це певний рівень. Скажімо тут, що Олімпіакос точно не став гіршим за літні канікули.

На даний момент збірна Греції займає п'яте місце в загальному заліку змагань з балансом 11/8. У Пао (четверте місце) різниця в перемогах і поразках точно така ж, як у Фенера і Маккабі (шоста і сьома позиції в чемпіонаті).

Олімпіакос не програє чотири матчі поспіль в Євролізі. Звісно, тут варто обмовитися, що в цей період йому щастило з суперниками, але не варто недооцінювати чудову серію позитивних результатів.

Греки грають у дуже розумний баскетбол. Вони не біжать бездумно вперед з нереальною швидкістю. Команда дуже тісно працює в обороні, а потім йде в атаку. Немає поспіху та суєти.

Барселона – Олімпіакос

Історія протистояння

У поточному сезоні Євроліги клуби вже зустрічалися. Це було в середині жовтня 2023 року (другий тур конкурсу). Ця битва відбулася в Греції. У ньому успіху добилися гості з рахунком 77:68. Якщо поглянути на десятку останніх суперництв між командами, то вони виграють каталонців з рахунком 6:4.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у Барселону. Вони платять 1,53 за його успіх. Перемога Олімпіакоса на 1xbet оцінюється в 2,5. Коефіцієнт на загальну суму менше (157,5) становить 1,83. Ставка на тотал більше (157,5) множиться на 1,87. Якщо ви ставите на гандикап 1 (-2,5), ви можете збільшити свій банк у 1,67 рази. гандикап 2 (-2,5) оцінюється в 3,05. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Барселона трансформується. Він потужний, але наразі його трохи гальмує перезавантаження при новому тренері. Звідси маємо певну нестабільність у результатах каталонців. Передбачити результат майбутнього бою дуже складно. Тут кожна сторона може стріляти. У цьому випадку варто звернутись до оборонної манери гри греків, яка має призвести до відносно низького результату та прийняти загальну суму менше (157,5) за 1,83.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0