Олімпіакос - Реал Мадрид. Матч між учасниками останнього фіналу Євроліги

На баскетбольному майданчику «Арени дружби та миру» у місті Пірей 5 грудня відбудеться матч між місцевим «Олімпіакосом» та мадридським «Реалом», які з’ясують стосунки в 12-му турі Євроліги 2023/24.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Олімпіакос" - "Реал".

Олімпіакос

Зараз клуб посідає шосте місце в загальному заліку Євроліги. У нього шість перемог при п'яти осічках. Стіл тепер тісний. Наразі лише один позитивний результат до третьої позиції. В останньому матчі на турнірі Олімпіакос на виїзді поступився монегаскам з рахунком 77:85, перервавши серію з трьох зустрічей без поразок.

У бою з "Монако" добре виступили Канаан (20 очок), Волкап (16), Пітерс (15), Фолл і Мілутінов (у обох по п'ять підбирань). Композиція «Олі» не викликає жодних питань. У минулому сезоні команда виграла регулярний чемпіонат Євроліги і дійшла до фіналу, де поступилася мадридському «Реалу» лише одним очком. Пізніше влітку греки провели хорошу трансферну кампанію. У Євролізі 2023/24 знову чекати від них яскравого баскетболу.

Реал Мадрид

Команда зараз лідирує в таблиці Євроліги, але програла в минулому турі. Це перша осічка іспанців на змаганнях. У них одна поразка в 11 матчах. Сталося це в овертаймі у виїзному поєдинку проти «Фенера» (99:100).

Чи є ця осічка проблемою для Реала? Ні в якому разі. Довгі переможні серії розслабляють, і ось що сталося. Тепер мадридці схаменуться. У найближчих матчах вони будуть тиснути на суперника з подвійним завзяттям. Це той випадок, коли поразка йде на користь команді.

Клуб є чинним чемпіоном Євроліги. В останньому фіналі він зламав Олімпіакос. Тепер було б дуже добре повторити це знову, щоб усі забули про недавню поразку від турків.

Кампаццо був дуже хорошим у матчі проти Фенербахче. Аргентинець був близький до дабл-даблу (33 очки та сім передач). У цій грі Дак набрав 14 атакувальних очок і додав вісім підбирань. Точно так само Юль зробив і в атаці. Муса і Пор'є набрали по 11 очок у суперників, а останній додав вісім підбирань. На рахунку Тавареса сім голів.

Олімпіакос - Реал Мадрид

Історія протистояння

У команд порівняно багато спільних матчів. Десятка останніх з них припадає на період з листопада 2018 року по травень 2023 року. У них – 6:4 за позитивними результатами на користь збірної Іспанії.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у гостей. 1xbet платить 1,72 за перемогу 2. Коефіцієнт на перемогу 1 становить 2,12. Ставки на тотал менше (162,5) множаться на 1,9. Подолання цього обмеження продуктивності також коштує 1,9. Якщо взяти гандикап 2 (-5,5), то можна збільшити свої гроші в 2,23 рази. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Зустріч якісних команд. Їхні склади неймовірно зіркові за мірками турніру. Тут усі в повному порядку з виконавським класом. Результат матчу передбачити неможливо. Це буде справжня баскетбольна драма. У нинішній Євролізі клуби непогано набирають очки. У загальному матчі вони не будуть приховувати своїх козирів і працюватимуть в улюбленому стилі. Чекаємо тут на відносно великий рахунок і ставимо на тотал овер (162,5) на 1,9.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0