Локомотив-Кубань – УНІКС. Матч минулорічних фіналістів Ліги ВТБ

2 грудня «Локомотив-Кубань» у Краснодарі прийматиме казанський УНІКС у матчі регулярного чемпіонату Єдиної ліги ВТБ сезону-2023/24. Зустріч відбудеться на паркеті спорткомплексу «Баскет Холл».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Локомотив-Кубань» – УНІКС

«Локомотив-Кубань»

На початку сезону клуб був млявим, але зараз набрав обертів. Наразі «залізничники» посідають четверте місце в загальному заліку (8/5). Єнісей відстає тільки за додатковими критеріями, плюс ще позаду Самара і Уралмаш (у них по 7/6). Якщо говорити про позитив, то клуб відстає від Зеніта та УНІКСа лише на один позитивний результат.

На даний момент «залізничники» йдуть в Лізі ВТБ в серії з чотирьох перемог поспіль. Команда у відмінній формі. Треба сміливо ламати прямого конкурента. Завдання складне, але недосяжних цілей немає.

Акун-Перселл – головний герой «Локо» в першій частині турніру. Він набирає близько 16,5 очок за гру, поряд із більш ніж чотирма підбираннями, майже двома з половиною передачами та іноді добре вміє крадіжку. Хлопець дуже добре грає один на один.

Повторимося, що «залізничники» на старті цього сезону не вражали. Саме в цей період Акун-Перселл не грав. Потім, коли баскетболіст відновився, «Локо» зробив ривок, вигравши шість матчів із семи.

Казанський УНІКС

займає друге місце в Єдиній лізі ВТБ. У них дев'ять перемог у 12 матчах турніру. Краще в змаганнях тільки ЦСКА (12/1), але розслаблятися не можна. Ззаду пресингують «Зеніт» (9/4), «Локо» (8/5) і «Єнісей» (8/5). При цьому казанчани трохи пригальмували захист. В останніх п'яти матчах вони двічі програли.

У Дімітрієвича чудова статистика після першого туру регулярного сезону Ліги ВТБ. Він набирає в середньому 16 очок за гру, має три з половиною підбирання, майже сім передач і трохи більше одного перехоплення. Його одноклубник Найт також дуже хороший (близько 16 очок в атаці за зустріч, три голи на табло, майже дві з половиною передачі та більше двох перехоплень).

УНІКС – найрезультативніша команда Ліги ВТБ цього сезону. Вищезазначений дует робить великий внесок у цю спільну справу. Нагадаємо, Димитриевич став MVP плей-офф Ліги ВТБ 2022/23. Хлопець тримає свій рівень і в новому сезоні. За ефективністю зараз в ТОП-3 турніру. Якщо говорити про Найта, то він фахівець із завершення матчів. У цьому сезоні хлопець пропустив три матчі, у двох з яких УНІКС програв.

Локомотив-Кубань – УНІКС

Історія протистояння

Останні п'ять матчів пари казанська команда взяла. Раніше «залізничники» тут були сильнішими тричі поспіль. За останні два календарних роки команди перетиналися 15 разів. У цих боях 10:5 за перемогами на користь УНІКСу. Матч команд першого туру «зелені» взяли вдома з рахунком 91:73. Це було 30 вересня.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Для букмекерів фаворита в цій битві немає. На 1xbet Перемога 1 і Перемога 2 оцінюються з однаковими коефіцієнтами 1,9. Коефіцієнт на тотал менше (171,5) становить 1,9. Подолання цієї планки балів також коштує 1,9. Якщо зробити ставку на гандикап 1 (-1,5), ви можете збільшити свої гроші в 2,05 рази. Ставки на фору 2(-1,5) множаться на 2. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Битва особистостей. Акун Перселл проти Димитрієвича та Найта. Якість у цьому випадку рівна і нескінченно вища. Тут виграє кількість, тобто відвідувачі. Поодинці лідеру «Локо» не зламати зірковий дует «Грін». Беремо Перемогу 2 на 1.9.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0