Руна проти Зеніту. Нове дербі двох столиць у Лізі ВТБ

27 листопада московська «Руна» зіграє з пітерським «Зенітом» у новому дербі двох столиць Єдиної ліги ВТБ. Зустріч відбудеться на баскетбольному майданчику Палацу спорту "Динамо" в головному місті Росії.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Руна» проти «Зеніту».

«Руна»

Команда «Руна» чудово розпочала сезон у своїй першій Єдиній Лізі ВТБ. За неї варто порадіти, але тут діє «ефект календаря». На старті турніру у москвичів не було баталій з фаворитами. Вони стартували 9 листопада. Того дня «Вікінги» обіграли УНІКС (сьогодні друге місце в таблиці), і це було круто. Тоді москвичі поступилися "Єнісею" (четверте місце в змаганнях), ЦСКА (лідер чемпіонату) і "Локо" (п'яте місце в загальному заліку). Далі йде «Зеніт», який йде третім у Лізі ВТБ.

Зараз руна знаходиться на сьомому рядку в підсумковому протоколі з балансом 6/5. Вона не має успіху в останніх трьох боях, але має матч у запасі проти прямих конкуренток. Якщо ви отримаєте в ньому позитивний результат, ви зможете пробитися в зону Winners Stage.

В останньому матчі Ліги ВТБ «Вікінги» поступилися «залізничникам» з різницею в 20 очок. Дуже болюча осічка, але в цій боротьбі було й щось хороше. Тут варто виділити наступних баскетболістів: Нікола Іванович (17 очок, плюс п'ять передач), Ілля Попов і Ювен Морган (у обох по 13 очок у кошику суперника), а також Алекса Раданов (11 очок в атаці).

Зеніт

Пітерська команда пробуксувала на початку сезону, але це вже позаду. Зараз у них чудовий порядок. Зараз команда виступає в Єдиній лізі ВТБ 2023/24 із серією з чотирьох перемог поспіль. Зеніт посідає третє місце в турнірній таблиці з вісьмома перемогами та чотирма поразками. Позаду йдуть «Єнісей», який поступається лише за додатковими показниками, а також «Локо» та «Самара», у яких на одну перемогу менше. Треба триматися. Ви не можете дозволити своїм конкурентам наблизитися до вас.

У «синьо-біло-синіх» чудовий склад, який очолює досвідчений тренер. У сезоні-2022/23 команда залишилася без медалей Єдиної ліги ВТБ. Тепер він має намір виправити цю несправедливість. З кожною грою клуб розвивається.

Однак не можна сказати, що у команди все абсолютно ідеально. В останньому матчі «Зеніт» переміг ПАРІ НН з різницею в три очки. У суперника немає перемог у восьми матчах поспіль, і він був у грі до фінальної сирени.

У тому бою вдало виступили Трент Фрейзер (24 очки та 5 передач), Вінс Хантер (12 очок в атаці та 5 підбирань), Боян Дублєвіч (11/9) та Кайл Курік, який набрав у суперника 11 очок.

На папері статистика начебто чудова, але є до чого причепитися. Наприклад, Фрейзер грав майже 38 хвилин. У нього 24 очки, але він має проблеми з кидками (5 з 14 з гри). Згладили ситуацію штрафні (12 з 15).

Руна проти Зеніту

Історія протистояння

Команди зустрінуться 27 листопада. Раніше їм ніде не доводилося змагатися на баскетбольних майданчиках. У другому турі основного раунду нинішньої Єдиної ліги ВТБ відбудеться чергова битва команд. Це станеться 25 січня наступного року в Санкт-Петербурзі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Хлопці з 1xbet вірять в Зеніт. За його успішність дають лише 1,32. Перемога господарів оцінюється в 3,4. Ставки на тотал менше (156,5) множаться на 1,9. Подолання цієї планки продуктивності коштує рівно стільки ж. Коефіцієнт фори 2 (-8,5) становить 1,96. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Руна повернеться на місце. Клуб хороший, але змагатися з фаворитами Ліги ВТБ йому ще рано. Гості виграють клас, дуже впевнено виконуючи свою роботу. Вікінги, які зараз морально зламані, не зможуть нічого їм протиставити. Ми беремо гандикап 2 (-8,5) за 1,96.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0