ПАРМА – Локомотив-Кубань. Чи вдасться пермякам перервати довгу переможну серію краснодарців?

6 грудня в Пермі зустрінуться «ПАРМА» і «Локомотив-Кубань». Гра відбудеться в рамках другого туру регулярного чемпіонату Єдиної ліги ВТБ. Поєдинок відбудеться під куполом арени СК «Молот».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «ПАРМА» – «Локомотив-Кубань».

ПАРМА

Клуб займає дев'яте місце в Лізі ВТБ. У команди шість перемог при восьми осічках. Не надто вражаюче, але пермяки прискорюються. В останніх чотирьох боях клуб програв лише один раз. На папері це виглядає добре, але треба враховувати, що «ПАРМІ» тут пощастило з розкладом. Тут вони обіграли суперників, які стояли нижче за команду в загальному заліку. Поєдинок із «Локо», який набрав обертів, — справжнє випробування на міцність.

В останньому матчі проти МБА баскетболісти ПАРМИ встановили особистий рекорд сезону в обороні, поступившись супернику лише 56 очками. Плюс у «Нижнього Новгорода» були свої герої в атаці. Різ набрав 22 очки. Джонсон зробив дабл-дабл з 15 атакуючих очок і 12 підбирань. У Соломона – 12/8, у Платунова – 11/5, у Абдулбасирова – 9/13. Тепер все це потрібно повторити в бою з фаворитом.

Локомотив-Кубань

Процес тривалого розгону «паровозів» завершено. Початок сезону клуб проспав, але зараз у дуже хорошій формі. Команда піднімається в загальному заліку. Зараз вона займає вже четверте місце в турнірній таблиці Єдиної ліги ВТБ.

Краснодарська команда перебуває в серії з п'яти перемог поспіль (вісім перемог в останніх дев'яти іграх). Плюс варто відзначити, що в цих відрізках були поразки «Зеніту», ЦСКА та УНІКСа. У своєму останньому матчі на змаганнях «Локо» перемогло казанську команду. Причому без особливої інтриги в підсумку, принісши супернику сім очок під сирену, відігравшись під час бою з -22.

У цьому матчі Мартюк закинув супернику 15 очок у кошик. Це його особистий рекорд у Лізі ВТБ 2023/24. Крім того, він зробив пару підбирань, асист і два блок-шоти. Баскетболіст показав відмінну влучність (шість із семи з поля). Він провів на паркеті близько 18 хвилин. Також варто виділити Акуна-Перселла з його 19 очками в атаці, Барфорда (16 очок вперед і сім підбирань) і Ведіщева з десятьма очками.

ПАРМА – Локомотив-Кубань

Історія протистояння

Поєдинок першого туру нинішнього раунду поточної Єдиної ліги ВТБ затягнувся до овертайму (73:73), де сильнішими на виїзді були ніженці (87:85). Раніше в парі кубанські «залізничники» виграли вісім боїв поспіль.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

«Локомотив» у відмінній формі, і букмекери не можуть ігнорувати цей факт. На 1xbet за Перемогу 2 дають 1,53. Перемогу господарів тут оцінюють у 2,5. Ставки на тотал менше (164,5) множаться на 1,9. За подолання цієї стелі балів також платять 1,9. Якщо ви поставите на гандикап 2 (-8,5), ви можете збільшити свої гроші в 2,37 рази. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

ПАРМІ ще потрібен час, щоб відновитися. Зараз вони нічого не можуть вдіяти проти «Локомотива», який знаходиться на піку форми. Гості переконливо виграють матч, а їхні лідери, як завжди, демонструватимуть чудовий атакувальний баскетбол. Тут варто поставити на гандикап 2(-8,5) за 2,37.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0