Зеніт – Самара. Чи продовжить пітерська команда переможну серію?

7 грудня в рамках регулярного чемпіонату Єдиної Ліги ВТБ 2023/24 «Самара» відвідає «Зеніт». Поєдинок відбудеться в спорткомплексі "Сибур Арена" в Санкт-Петербурзі.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Зеніт» – «Самара».

«Зеніт»

Команда «Зеніт» розпочала сезон не найкращим чином, але поступово набрала відмінних обертів. Зараз пітерська команда вже друга в турнірній таблиці. У них чотири поразки в 14 іграх. "Зеніт" має шість позитивних результатів поспіль.

Трент Фрейзер увійшов до нової символічної п'ятірки Ліги ВТБ. Минулого тижня синьо-біло-блакитні провели два матчі. У них баскетболіст набирав у середньому 16,5 очка, робив дев'ять підбирань і віддавав півтори передачі.

В останній грі «Зеніт» на виїзді переміг «Уралмаш». Окрім згаданого американця, у переможцях також: Кайл Курік (15 очок у кошику суперника) та Боян Дублєвіч (11 очок у атаці та шість підбирань). Загалом у колективі працюють майстри своєї справи. Тут лідером може стати практично кожен.

Ертель – головна зірка команди. Зараз він вибув через травму. «Зеніту» важко без лідера, але поступово він знаходив способи справлятися і без нього. Це помітно по останнім результатам клубу. Звичайно, тут дуже добре попрацював тренерський штаб. Паскуаль, мабуть, найвідоміший тренер Ліги ВТБ, і звання тренера недарма.

Самара

Команда «Самара» з балансом 7/7 займає восьме місце. Поки що це нижче зони етапу переможців. Хоча відзначимо, що у «Уралмаша», який туди входить, схожа статистика. «Самара» програла два останніх матчі в Лізі ВТБ, а раніше була в серії з трьох успіхів поспіль.

В останньому матчі самарці сильно повели в гостях у «Єнісею», що дуже добре в цьому сезоні. Красноярська команда розгромила суперника з рахунком 103:82. Самарі в цьому бою не вдалося взяти жодної чверті.

Якщо ви шукаєте щось позитивне в цій битві, ви можете це придумати. Добре виступили «Самари»: Нікола Ребіч (21 очко), Джастін Роберсон (14 очок в атаці і 5 підбирань), Хейден Далтон (13 очок в атаці) і Олександр Гудумак (11/5/5). Це той випадок, коли індивідуальні досягнення не йдуть на користь спільній справі.

Зеніт – Самара

Історія протистояння

У 2016 році клуби зустрілися. Це був матч Кубка країни. Пітерська команда перемогла в ньому з рахунком 81:71. У 2022 році команди двічі перетиналися у Лізі ВТБ. Ці битви принесли користь «Зеніту» (82:70 на виїзді та 93:65 вдома). Зустріч першого туру нинішнього туру Єдиної ліги ВТБ в Самарі виграли "синьо-біло-сині" з рахунком 84:76.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не бачать у матчі інтриги. 1xbet вважає «Зеніт» явним фаворитом боротьби. Успіх домашньої команди приносить лише 1,11. Перемога гостей у цьому матчі оцінюється в 6,75. Якщо взяти тотал менше (161,5), то ваш банк можна збільшити в 1,82 рази. За подолання цієї межі дають 1,88. Коефіцієнт фори 1(-14,5) дорівнює 2. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Зеніту однозначно потрібна перемога і він не проти збільшити різницю очок. Гості будуть боротися, але сили обох сторін на даний момент сильно відрізняються. Господарі поля переможуть суперника. Тут потрібно взяти фору 1 (-14,5) на 2.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0