ЦСКА – Руна. Хто головний у баскетбольній Москві?

ЦСКА і «Руна» зустрінуться 18 січня в матчі регулярного чемпіонату Єдиної ліги ВТБ сезону-2023/24. Московське дербі відбудеться на паркеті стадіону "Мегаспорт Арена".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ЦСКА – «Руна».

ЦСКА

Клуб провів дуже хороший сезон, але він не ідеальний. В активі армійців зараз 18 перемог і три поразки. Це найкращий результат на турнірі на сьогодні. При цьому в останньому матчі ЦСКА програв «Локомотиву», який раніше його знову переміг, плюс свіжі спогади про осічку москвичів з «Пармою».

Виходить, що за великим рахунком "червоно-сині" найкращі в Лізі ВТБ, але в будь-який момент можуть зробити щось, що не зовсім вписується в логіку їхнього домінування в чемпіонаті. Це не означає, що армійці здалися. Це лише означає, що ви можете боротися з ними. Дуже знаковою подією є те, що жоден з баскетболістів ЦСКА не потрапив до символічної п'ятірки минулого туру.

Якщо згадати програний матч із «залізничниками», то в ньому не все було погано. Проблема тільки в тому, що кубанська команда в той день була дуже хороша, і все, а в тому бою у москалів вистачало своїх героїв. Тут можна виділити: Мело Трімбл (23 очки та шість передач), Амат М'Байя (21 очко в нападі та 9 підбирань) і Тоні Джекірі (11 очок вперед та шість голів на табло). Новачок турніру

Runa

Runa показує зовсім інші результати в Лізі ВТБ. Іноді він хороший, а іноді не дуже добре. Наприклад, зараз у «Руни» лише один позитивний результат в останніх шести матчах турніру. У загальному заліку «Вікінги» наразі посідають скромне дев’яте місце. Крім того, ззаду їх витискають конкуренти. Ситуація не дуже позитивна і було б непогано почати перемагати.

В останньому матчі «Руна» поступилася «Єнісею», що дуже і дуже круто в нинішній Лізі ВТБ. У цьому матчі добре виступили москвичі: Нікола Іванович (20 очок, плюс сім передач), Кирило Савін (12 очок у кошик суперника), Ілля Попов (10 очок в атаці та п'ять підбирань) і Данила Походяєв (10 очок).

У деяких місцях руна працює дуже добре, але це щось на зразок спалаху. Швидше за все, клубу бракує досвіду. Що ж, це питання часу і це треба вважати нормою. Водночас, на жаль, нічого особливого від «Вікінгів» у цьому сезоні чекати не доводиться.

ЦСКА – Руна

Історія протистояння

Команди представляють одне місто, але погано знають одна одну. Клуби провели поки єдиний загальний матч в рамках нинішньої Єдиної Ліги ВТБ. Гра з першого раунду нинішнього раунду турніру проходила на території «Вікінга». Армійці взяли той матч з рахунком 80:74, віддавши супернику лише третю чверть (30:22, 16:13, 12:21 і 22:18).

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються щодо ЦСКА. В 1xbet готові дати лише 1,09 за перемогу армійців. Виграш вікінгів тут вважається чимось із фентезі. Перемога 2 коштує 7,5. Коефіцієнти на загальну суму менше (165,5) становлять 1,9. Подолання цієї планки очок коштує точно стільки ж. Якщо взяти гандикап 1 (-14,5), то можна збільшити свій банк у 1,9 рази. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Після осічки проти «Локо» ЦСКА покаже себе з кращого боку. Армійці зіграють класний матч на власних глядачах і переможуть суперника, який наразі перебуває у жалюгідному стані. У цьому випадку зробіть ставку на гандикап 1 (-14,5) за 1,9.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0