Олімпіакос проти Маккабі. Боротьба за місце в ТОП-6 Євроліги

Грецький Олімпіакос 18 січня прийме ізраїльський Маккабі в одному з матчів 22-го туру регулярного чемпіонату баскетбольної Євроліги 2023/24. Команди з’ясовуватимуть стосунки на баскетбольному майданчику арени «Дружба і мир» у місті Пірей.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Олімпіакос" - "Маккабі".

Олімпіакос

У минулому сезоні Євроліги команда наробила навколо себе багато шуму. Спочатку вона виграла регулярний сезон, а потім зуміла дійти до фіналу. У новому сезоні турніру приблизно те ж саме тепер очікується і від греків.

Зараз "Олімпіакос" посідає сьоме місце в турнірній таблиці, маючи в активі 11 перемог і десять поразок. У двох надзвичайних битвах Євроліги греки не мають успіху. Ззаду команду відразу тіснять троє конкурентів, відстаючи лише за додатковими показниками. Вам потрібно припинити смугу невдач, перш ніж вона затягнеться.

Баскетбол Олімпіакоса побудований на жорсткій обороні. Це стиль команди. Саме так греки будуть діяти з ізраїльтянами. Головний козир Маккабі – атаки. Якщо нам вдасться нейтралізувати основний аргумент опонента, то для Олі все має закінчитися позитивно.

«Маккабі»

Ізраїльтяни зіткнулися з великим випробуванням у новому сезоні. У зв’язку з політичною ситуацією зараз вони базуються в Белграді (Сербія), але слід зазначити, що «Маккабі» гідно сприймає цей удар.

Зараз клуб посідає шосте місце в таблиці Євроліги (12/9). В останніх трьох матчах турніру команда спіткнулася двічі. Чотири конкуренти наближають команду в таблиці, відстаючи лише на один успіх; До речі, серед них і «Олі». Виявляється, програвати в майбутньому бою вкрай не рекомендується.

Команда любить працювати в атакуючому стилі. З греками потрібно вчинити точно так само. Єдина проблема в тому, що Олімпіакос вміє захищатися. Тут вам потрібно придумати кілька варіантів, щоб пройти ці щільні ворожі оборонні редути. Хоча тут є певні сумніви. В екстремальних боях в Євролізі «Маккабі» не демонструє хороших результатів (йдеться про набір очок під час двох останніх осічок команди в змаганнях).

Олімпіакос проти Маккабі

Історія протистояння

Греки вже перемагали ізраїльтян у поточній Євролізі. Матч відбувся з політичних мотивів у Сербії. Це було під час восьмого туру конкурсу в середині листопада минулого року. Гра закінчилася з рахунком 79:74 на користь Олі. В останніх десяти матчах пари – перемоги 7:3 на користь греків.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять в Олімпіакос. 1xbet платить 1,44 за перемогу господарів. Успіх гостей тут оцінюють у 2,8. Якщо ви ставите на суму менше (161,5), ви можете помножити свої гроші на 1,9. Вони також пропонують 1,9 за подолання цієї межі балів. Коефіцієнт на гандикап 1 (-1,5) становить 1,51. Аналогічний спред на користь ізраїльтян коштує 3,05. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Матч прямих суперників, які зараз трохи збиваються з ритму. Гості вміють набирати очки, але на даний момент навіть з цим моментом у них не виходить. Господарі – професіонали в обороні. Складно передбачити результат такої зустрічі, але є величезна спокуса поставити на тотал менше (161,5) за 1,9. Усе говорить про те, що ця ставка тут обов’язкова.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0