Реал Мадрид проти Валенсії. Іспанське дербі в Євролізі

Реал зіграє в Мадриді з Валенсією 11 січня в рамках 21-го туру баскетбольної Євроліги сезону 2023/24. Іспанське дербі відбудеться на паркеті арени «Візник Центр».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Реал" проти "Валенсії".

Реал Мадрид

Команда «Реал» є чинним чемпіоном Євроліги і, судячи з усього, планує захищати титул. Зараз команда впевнено займає перше місце в турнірній таблиці, добре відстаючи від переслідувачів. Реал грає у чудовий баскетбол. У нього найкраща різниця в очках в Євролізі 2023/24.

У чемпіонаті Іспанії команда також займає перше місце з значним відривом від переслідувачів. Реал Мадрид перебуває у відмінній формі на всіх фронтах, і це не випадково. Він нікого не боїться і це все бізнес.

Кого варто виділити серед «вершків»? Тут усі хороші, але якщо потрібні окремі герої, то треба називати такі імена, як: Муса, Хезонья, Кампаццо, Таварес, Пуаре, Козер тощо. Мадрид має чудову команду.

У матчі з Валенсією команда працюватиме у своєму звичному стилі. Вона дуже добре знає свого суперника, як і він її, але на її боці «Реал» має незаперечний клас. У цьому випадку ніщо не віщує біди для "Лос Бланкос".

Валенсія

Команда Валенсії веде активну боротьбу за десятку кращих в Євролізі. В принципі, це багато говорить про її стан зараз. Валенсія не є фаворитом турніру, але, можливо, не варто її недооцінювати. Команда має гарну лінію захисту, і на цьому вони будують свій баскетбол. Реал хороший в атаці. Тут потрібно постаратися нейтралізувати козир суперника. Якщо вийде, то у «кажанів» буде шанс виграти матч, хоча і не надто очевидний.

Хто може виграти битву проти Los Blancos? Тут слід назвати: Оджелі, Харпер, Девіс, Інгліс і Джонс. У цих хлопців зараз все добре і як виконавців.

У національному чемпіонаті «Валенсія» займає місце поза ТОП-8. В принципі, ситуація схожа на Євролігу. «Кажани» не піднімаються надто високо, але вони все ще борються за великі цілі. Команда старається, але їй є над чим працювати. Трохи тривожно, коли на горизонті видно битву з велетнем у відмінній формі.

Реал Мадрид проти Валенсії

Історія протистояння

14 листопада минулого року команди вже зустрічалися в нинішній Євролізі. Це був матч восьмого туру. «Вершкові» виграли його на виїзді з рахунком 76:73. Крім того, команди вже перетиналися в поточному сезоні національної першості. Бій відбувся в останній день минулого року. У ньому мадридці також були сильнішими (83:74 вдома). Раніше столичні баскетболісти здобули ще п'ять позитивних результатів поспіль у змаганнях з битами. Минулого разу "Валенсія" була сильнішою за "Реал" у лютому 2022 року.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Реал є фаворитом бою, на думку букмекерів. Коефіцієнт на Перемогу 1 – 1,9. Коефіцієнт на Перемогу 2 – 1,9. Ставки на тотал менше (155) множаться на 1,9. За подолання цієї стелі продуктивності дають 1,9. Якщо зробити ставку на гандикап 1 (-9), ви можете збільшити свої гроші в 1,9 рази. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Валенсія» в деяких місцях досить хороша, але у неї немає шансів на виїзді проти вмотивованого «Реала», який зараз у найкращій формі. Господарі поля виграють у матчі не менше трьох атак до фінальної сирени. Варто взяти фору 1(-9) за 1,9.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0