Зеніт проти ЦСКА. Дербі двох столиць на етапі переможців Ліги ВТБ

Етап переможців Єдиної Ліги ВТБ 2023/24 припинено 1 березня. Перерва залишилася в минулому. У перший день весни "Зеніт" зіграє в Санкт-Петербурзі з московським ЦСКА. Бій пройде на паркеті спорткомплексу «Сибур Арена».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Зеніт» – ЦСКА

Зеніт

У минулій Єдиній Лізі ВТБ пітерці залишилися без медалей, і цей результат для них провальний. Тепер потрібно працювати над покращенням. Зеніт завершив регулярний чемпіонат поточного турніру на четвертому місці. Скромно. «Синьо-біло-блакитні» розпочали переможний етап із розгромної перемоги над «Локо», яке нині йде вище в турнірній таблиці. Тепер «залізничники» випереджають баскетболістів з берегів Неви лише на один успіх. Великі перегони в розпалі.

«Зеніт» хороший спереду і добре захищається ззаду. Цілком правильний класичний баскетбол. Армійці віддають перевагу приблизно такому ж стилю. Виникає цікаве суперництво, але, об’єктивно, «Зеніт» зараз у кращій формі, ніж армійці. З цього факту хлопцям з берегів Неви потрібно вичавити позитивний результат, хоча без бою суперник тут не здасться.

ЦСКА.

Клуб змінюється, але намагається залишатися кращим у Лізі ВТБ. У минулому сезоні була осічка, і він посів третє місце. Тепер я хочу виступати потужніше. Команда ЦСКА завершила регулярний сезон Єдиної Ліги ВТБ 2023/24 на першій позиції (22/4). В останньому матчі тут москвичі поступилися казанській команді. Тоді вони почали з поразки на етапі переможців, поступившись досить скромній ПАРМІ (останнє місце в групі А). Зараз ЦСКА випереджає УНІКС лише на один позитивний результат. Ситуація стає слизькою, оскільки немає сумнівів у класі «Зеніту», боротьба з яким уже близька.

З іншого боку, в ЦСКА теж є герої. Зараз команда в атаці є найкращою на турнірі. Її захист також хороший, хоча й не перший. Так, москвичі програли два матчі поспіль, але від цього вони не стали гіршими. Вони все ті ж і є головними претендентами на чемпіонство в Єдиній Лізі ВТБ 2023/24.

Зеніт проти ЦСКА

Історія протистояння

У нинішньому сезоні Єдиної Ліги ВТБ (нещодавно завершився регулярний сезон) команди перетиналися вже двічі. Обидва ці матчі принесли користь москвичам (80:76 на виїзді та 104:89 вдома в овертаймі після 82:82). Раніше москвичі були сильнішими в парах ще чотири рази поспіль. Востаннє "Зеніт" був кращим за ЦСКА в травні 2023 року.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у цей випадок у Зеніта. 1xbet платить 1,6 за Перемогу 1. Виграш за 2 оцінюється в 2,35. Коефіцієнти на загальне менше (160,5) становлять 1,9. Подолання цього бар’єру балів примножить ваші гроші також на 1,9. Якщо взяти гандикап 1 (-5,5), то можна збільшити свій банк у 2,07 рази. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Зустріч сильних команд. Тут мала б бути інтрига, але її немає, оскільки команди зараз у дуже різних станах. Господарі зламають проблемного суперника на очах у рідних, і зроблять це відносно впевнено. Тут варто придивитися до фори 1 (-5,5) для 2,07.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0