Реал Мадрид - Панатінаїкос. Битва лідерів Євроліги

У рамках 27-го туру баскетбольної Євроліги сезону 2023/24 іспанський "Реал" прийме 29 лютого в Мадриді грецький "Панатінаїкос". Початок гри о 22:45 (за московським часом). Битва відбудеться на паркеті спортивно-розважального комплексу «Візник Центр».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Реал Мадрид" – "Панатінаїкос".

Реал Мадрид

Клуб виграв титул у Євролізі 2022/23. Тепер він хоче повторити цей трюк. Сьогодні Лос Бланкос посідають перше місце в загальному заліку турніру. У них лише чотири негативні результати після 26 туру змагань. Все виглядає дуже красиво, але завжди є ложка дьогтю.

В останньому матчі чемпіонату «Реал» поступився «Олімпії», і зараз опинився нижче першої десятки. До того ж ще свіжі спогади про те, як Мадрид розривали хлопці з Монако. Більш того, якщо копнути глибше, то знайдемо слабкі матчі «Реала» за цей період в національному чемпіонаті. Мадрид небезпечний, але тепер ми можемо боротися з ним. Це факт.

Реал Мадрид має найрезультативнішу лінію атаки в Євролізі 2023/24 і дуже міцний захист. Так, не так давно команда програвала в обороні, але в перспективі картина все одно позитивна. Вдома «Лос Бланкос» просто зобов’язані виступити якнайкраще проти суперників із Греції! У підсумковій таблиці Євроліги-2023/24 греки

«Панатінаїкос»

«Панатінаїкос» наразі посідають третю позицію. Баскетболісти Панатінаїкоса здобули 16 перемог у 26 матчах турніру. Останнім часом команда чергує успіхи і поразки. Така домовленість зіграла на руку конкурентам. Кілька з них уже потіснили таблицю Pao. Монако і Віртус тепер також мають 16/10. Олімпіакос і Фенербахче мають по 15/11. Виявляється, будь-яка осічка Панатінаїкоса за певних обставин може сильно зіпсувати його турнірний графік.

Тепер грекам однозначно потрібно отримати позитивний результат. Єдина складність – на горизонті виїзний матч із найкращою командою турніру сьогодні. У суперника повний порядок в атаці. Це його головна зброя. Тут потрібно намагатися вирівняти, граючи від щільного захисту.

Реал Мадрид - Панатінаїкос

Історія протистояння

У грудні 2023 року клуби вже зустрічалися в рамках 13-го туру нинішньої Євроліги. Ця битва відбулася в Греції. У ньому успіху досягли іспанці (90:78). В останніх десяти матчах пари – 9:1 при позитивних результатах на користь мадридців. Панатінаїкос востаннє перемагав у парі навесні 2022 року.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери цінують стабільність Реала. 1xbet пропонує лише 1,32 за виграш 1. У той же час для Перемоги 2 тут пропонується 3,4. Ставки на тотал менше (163,5) множаться на 1,9. Подолання цієї межі балів коштує 1,9. Фора 1(-8,5) становить 1,96. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Нинішній «Реал» небезпечний, але зараз він не ідеальний на 100%. Греки намагатимуться відпрацювати іспанців із суворої оборони. Не факт, що така тактика спрацює, але вона теж можлива. У будь-якому разі така розстановка зробить загальний рахунок матчу відносно скромним. Тут ми повинні взяти загальну суму під (163,5) для 1,9.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0