Віртус проти Валенсії. Битва команд і зони плей-офф Євроліги

29 лютого в одному з матчів 27-го туру баскетбольної Євроліги «Віртус» прийме в Італії іспанську «Валенсію». Гра відбудеться на паркеті спортивно-розважального центру Segafredo Arena у Болоньї.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Віртус" проти "Валенсії".

«Віртус»

Зараз клуб «Віртус» посідає п’яте місце в турнірній таблиці з 16 перемогами та десятьма поразками. У обох суперників, які йдуть вище в загальному заліку, статистика схожа. Начебто все добре, але в активі італійців лише один позитивний результат в останніх чотирьох битвах Євроліги. Виявляється, Virtus відкочується в підсумковому протоколі. Хоча, справедливості заради, відзначимо жорсткий графік команди в цей період.

Що особливого у Virtus? Він любить йти вперед у битві з будь-яким супротивником, і його не дуже хвилює той факт, що така тактика веде за собою величезні труднощі. Різниця команд на даний момент становить 2093:2111. Це не критичні цифри, але тут зрозуміла суть вищесказаної думки.

Матч з іспанцями пропустить американець Кейкок, який зараз відновлюється після травми коліна в лікарні. Поразки - це завжди дуже неприємні події, але в цьому випадку команда може пережити свій програш. Хлопець отримав травму в грудні, і італійці вже навчилися грати без нього. Раніше в сезоні легіонер набирав в середньому близько трьох очок за матч, плюс збирав трохи більше двох підбирань за матч.

Валенсія

Команда Валенсії займає дев'яте місце в турнірній таблиці. На його рахунку 13 перемог і рівно стільки ж негативних результатів. Маккабі, рядком нижче, має схожі цифри. Валенсія почувається добре? Напевно ні. У її активі лише одна перемога в трьох останніх матчах змагань, і розклад тут був дуже приємний.

Іспанці віддають перевагу акуратному баскетболу. Вони не кидаються вперед, а роблять ставку на захист і найчастіше в цьому компоненті їм добре вдається. Різниця в очках – 1975:1962. Майже нейтрально, але тут можна зрозуміти стиль клубу.

Туре, який має проблеми зі спиною, не візьме участі в матчі з Віртусом через травму. Втрата відчутна. Хлопець умів час від часу бути корисним на паркеті. Він вміє як завершувати атаки, так і добре виступати на щиті.

Віртус проти Валенсії

Історія протистояння

Іспанці вже перемагали італійців у Євролізі 2023/24. Це було наприкінці грудня минулого року на 16 турі змагань. Матч проходив у Валенсії та завершився з рахунком 79:71 на користь господарів. Загалом клуби мають шість загальних зборів. У них – 4:2 за успіхом на користь «кажанів». Пара познайомилася у 2021 році.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери в цьому випадку вірять італійцям. На 1xbet вони платять 1,53 за Перемогу 1. Ставки на Перемогу 2 тут множаться на 2,33. Грошова ставка на тотал менше (157,5) збільшується в 1,9 рази. Подолання цієї стелі балів також коштує 1,9. Коефіцієнт фори 1 (-5,5) становить 1,96. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Віртус трохи програв на папері серед битв із сильними суперниками. У Валенсії зараз дуже поганий настрій. Господарі поля скористаються ситуацією і зуміють здобути тут позитивний результат. Ставка на гандикап 1 (-5,5) за 1,96.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0