Сербія проти Фінляндії. Стабільний чи зарозумілий?

23 лютого баскетбольні збірні Сербії та Фінляндії з'ясовуватимуть спортивні відносини. Матч відбудеться в рамках стартового туру групового етапу четвертого раунду кваліфікації до наступного Євробаскету. Гра відбудеться на паркеті "Александр Ніколіч Арена" в Белграді.

Наші експертні прогнози та аналіз Сербії проти Фінляндії

Сербія

Збірна Сербії традиційно має хороший склад із чудовими виконавцями. Я думаю, що зараз ситуація схожа. Серби є головними претендентами на перемогу у своїй групі, до якої входять Фінляндія, Грузія та Данія. В принципі, все до місця.

Зараз Сербія посідає п'яте місце у світовому ТОПі ФІБА, а якщо розглядати Європу окремо, то не третє. Дуже гідно. Не обов'язково вигравати групу. Тут достатньо зайняти третє місце, але тут команда намагатиметься бути кращою.

Нікола Йокіч – зірка номер один у збірній, але на відбірковий матч його ніхто не відпустить. Крім того, не чекайте інших сербів з-за океану. Водночас цей момент не провальний, адже у сербів у Європі достатньо якісних баскетболістів.

Склад команди: Аврамович, Копрівіца, Ярамаз, Тріфуновіч (усі — «Партизан»), Раданов («Руна»), Ускокович («Борац», Чачак), Беслах («Автодор»), Давідовац, Міртович (обидва — «Црвена Звезда»), Добрич («Віртус»), Джурішич («Мега»). ), Гудурич (Фенербахче), Марінкович (Країна Басків), Петрушев (Олімпіакос) і Рістич (Тенеріфе). Таким чином, у сербів десять баскетболістів з Євроліги.

Фінляндія

Зараз команда посідає 20 місце у світовому рейтингу ФІБА, або 13 місце, якщо говорити лише про Старий Світ. Нормальний графік. Відзначимо, що останнім часом фіни досить непогано піднялися в ТОП-рейтингу.

Треба не займати останнє місце в нинішній групі, тоді квиток на Євробаскет буде в нашій кишені. У квартеті G разом із Фінляндією та Сербією також Грузія та Данія. В принципі, все може вийти.

Головною зіркою суомського баскетболу є Марканен. Було б дуже доречно, якби хлопець допоміг команді, але інформації про його прибуття в розташування команди немає. Більше того, його «Юта Джаз» зараз переживає програшну смугу та вилетіла із зони плей-офф, тому у нього є важливіші справи, ніж відбір на Євробаскет.

Сербія проти Фінляндії

Історія протистояння

У 2008 році команди зустрілися. Фіни виграли той матч. Згодом команди перетиналися ще шість разів. У цих битвах серби були вже сильнішими. Востаннє команди змагалися у 2022 році.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вважають господарів поля фаворитами. Фора 1 на 1xbet приносить лише 1,05. Коефіцієнт фори 2 становить 10. Ставки на тотал менше (162,5) множаться на 1,9. Зробивши ставку на подолання цієї планки очок, ви можете збільшити свої гроші в 1,9 рази. Фора 1(-19,5) оцінюється в 1,95. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Фіни по-своєму гарні і розвивають свій баскетбол, але до сербського рівня їм ще далеко. Господарі поля впевнено виграють, і інтриги в боротьбі бути не може. Серби працюватимуть від щільного захисту, попереду економитимуть енергію, працюючи строго на суперника. У таких умовах має сенс робити ставку на тотал менше (162,5) за 1,9.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0