ПАРМА – Зеніт. Битва клубів, які не мають поразок на стадії переможців

6 березня «ПАРМА» зіграє в Пермі з пітерським «Зенітом». Бій відбудеться в рамках Етапу переможців Ліги ВТБ. Зустріч відбудеться під куполом арени СК «Молот».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «ПАРМА» – «Зеніт».

ПАРМА

Команда завершила перший етап Ліги ВТБ на шостому місці (15/11). Ситуація була слизькою, але вона зуміла пройти до етапу переможців. Тоді ПАРМА добре розігналася. Зараз у неї два позитивні результати в двох битвах у групі А. Тут уже зламалися ЦСКА в Пермі з рахунком 84:80, який виграв регулярний сезон, і Енісей у Красноярську (101:82). На даний момент команда піднялася на п'яте місце в загальному заліку. У "Локо" і "Зеніта" тепер дві перемоги більше. Треба постаратися їх обійти.

В останньому матчі турніру проти «Єнісею» «ПАРМА» добре виступила: Бі Джей Джонсон (23 очки та шість підбирань), Ісайя Різ (22 очки в атаці, вісім передач і сім зібраних голів на табло), Сі Джей Брайс (17 очок у атаці). і вісім передач), а також Станіслав Ільницький (14 очок і 9 підбирань).

Зеніт

Пітерська команда гідно пройшла головний чемпіонат Єдиної ліги ВТБ. Це було не ідеально, але загалом було дуже добре (17/9). Команда посіла четверте місце. Далі «Зеніт» зробив дуже потужне покращення на стадії переможців. Спочатку тут він гучно познущався вдома з «Локо» (106:67), а потім на своїй території розгромив у Санкт-Петербурзі ЦСКА (81:71), який виграв перший тур чемпіонату. Відзначимо, що у хлопців з Санкт-Петербурга найкраща лінія захисту в чемпіонаті.

Синьо-біло-сині зараз виглядають дуже добре. Якщо вони продовжуватимуть у такому ж дусі, то цілком можуть поборотися за трофей у поточній Лізі ВТБ. Якщо озиратися на матч з армійцями, то обов’язково потрібно виділити наступних баскетболістів: Трент Фрейзер (24 очки), Боян Дублєвіч (15 очок в атаці та шість підбирань), Кайл Курік, Вінс Хантер (в обох по десять очок). в атаці), Томас Ертель (сім очок і вісім передач), а також Адрієн Моерман (шість очок у кошик суперника і стільки ж підбирань).

У матчі з Перм'ю "Зеніт" нічого не змінить. Він буде активно просуватися вперед і захищатися максимально близько. Команда грає, і нам потрібно скористатися моментом.

ПАРМА – Зеніт

Історія протистояння

Команди двічі змагалися в Єдиній Лізі ВТБ 2023/24. Обидві ці зустрічі принесли користь команді з берегів Неви (78:54 вдома та 84:79 в овертаймі після 72:72). Петербурзька команда йде в серії з п'яти позитивних результатів поспіль. Минулого разу ПАРМА була кращою за Зеніт у січні 2022 року.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

За перемогу господарів букмекери готові заплатити 2,9. Успіх гостей коштує 1,41 на 1xbet. Ставка на тотал менше (157,5) становить 1,9. Подолання цієї межі балів помножить ваші гроші на 1,9. Ставка на гандикап 2 (-5,5) збільшується в 1,85 рази. Ціна фори 1 (+5,5) становить 1,85. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Зустріч команд, які знаходяться в хорошій формі. Гості на папері кращі за суперника, але перм'яки вже всім довели, що можуть дивувати. У цьому випадку результат битви дуже непередбачуваний. Зеніт буде йти вперед, але перм'яки не схиляться перед рідною публікою. Ми очікуємо дуже результативної баскетбольної гри і ставимо на тотал овер (157,5) на 1,9.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0