ПАРМА – УНІКС. Чи зможуть пермяки перервати серію успіхів казанської команди?

9 березня пермська «ПАРМА» прийме казанський УНІКС в рамках етапу переможців Єдиної Ліги ВТБ сезону 2023/24. Бій відбудеться на паркеті арени «Молот».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ПАРМА – УНІКС

ПАРМА

Команда якимось чином вийшла на етап переможців Ліги ВТБ (15/11). Здавалося, що вона вже не покаже нічого особливого, але вийшло інакше. У новому турі пермяки стартували з перемоги над ЦСКА в Пермі з рахунком 84:80. Потім Єнісей був зламаний у Красноярську (101:82). Після цього була домашня поразка від «Зеніту» (73:83). Загалом у загальному заліку раунду змагань «ПАРМА» посідає п’яте місце (15/12).

В останньому протистоянні з «синьо-біло-блакитними», незважаючи на поразку, пермяки виступили відмінно: Бі Джей Джонсон (19 очок і сім підбирань), Сі Джей Брайс (17 очок у кошик суперника і шість передач), Ісайя Різ ( 13 очок в атаці), Річард Соломон (12 очок), а також Руслан Абдулбасиров (три очки вперед і 11 голів на табло).

УНІКС

Казанська команда завершила основний раунд Єдиної ліги ВТБ на другому місці (20/6), завершивши серію з чотирьох перемог поспіль. В останньому бою регулярного чемпіонату УНІКС обіграв ЦСКА, який тоді йшов на першій позиції.

На стадії переможців Зелені виграли три з трьох матчів. Тут були поразки: «Єнісей» у Казані з рахунком 107:84, «Локомотив» у Татарстані (80:76) і ЦСКА у Москві (84:78). Зараз УНІКС займає перше місце в турнірній таблиці (23/6). Армійці відстають лише на один позитивний результат. Не можна розслаблятися.

В останньому бою проти ЦСКА казанці були дуже хороші. У тому матчі відзначився їх склад: Ненад Дімітрієвіч (38 очок і 5 передач), Маркос Найт (12 очок в атаці), Ерік Грін (11 очок в атаці), Джален Рейнольдс (вісім очок і десять підбирань), Луї Лабері ( п'ять очок у кільце суперника, десять зібраних м'ячів на дошці та шість передач).

Дімітрієвич встановив особистий результативний рекорд у цьому суперництві. Північномакедонський розігруючий набрав 21 очко в останній чверті з 28 очок команди. Підсумкові 38 очок для хлопця є рекордом кар'єри, і це другий результат у поточному сезоні Ліги ВТБ. У битві з ЦСКА Ненад забив 12 кидків з гри з 13 спроб і 10 з 11 зі штрафних.

ПАРМА – УНІКС

Історія протистояння

У поточному сезоні Єдиної ліги ВТБ команди вже двічі змагалися. У цих матчах команди порушили один одного. Спочатку УНІКС у Пермі був сильнішим (87:77). Потім ПАРМА досягла успіху в Казані (72:70). Раніше баскетболісти з Татарстану виграли 12 матчів у парах. Ця серія почалася в листопаді 2019 року.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вважають гостей фаворитами матчу. 1xbet платить 1,44 за Перемогу 2. Успіх господарів тут оцінюється в 2,8. Якщо взяти загальну суму менше (157,5), ви можете помножити свої гроші на 1,9. Якщо ви зробите ставку на те, щоб подолати цю планку ефективності, ви можете збільшити свій банк також у 1,9 рази. Фора 2(-8,5) становить 2,23. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

ПАРМА вміє дивувати, але не зараз. Казанці зараз у відмінній формі, і вони будуть враховувати, що з суперником не можна грати розслаблено. План спрацює на 100%. Ми очікуємо серйозної перемоги гостей. Вони принесуть мінімум три атаки на сирену. Фора 2(-8,5) на 2,23.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0