Локомотив-Кубань – УНІКС. Чи зіб'ються казанчани з позитивного ритму?

26 березня на краснодарській арені «Баскет Холл» відбудеться матч між місцевим «Локомотивом» і казанським УНІКСом у рамках другого туру етапу переможців Єдиної ліги ВТБ сезону 2023/24.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Локомотив-Кубань» – УНІКС

«Локомотив-Кубань»

«Залізничники» завершили основну першість турніру на третьому місці (19/7). Наприкінці раунду вони показали серію з трьох позитивних результатів поспіль. Далі, на етапі переможців, «паровозикам» стало складніше. Зараз вони посідають тут четверте місце в загальному заліку туру з балансом 21/10. Від «Зеніту» команда відстає лише за додатковими критеріями.

В останньому матчі турніру «Локо» вдома перемогло «ПАРМУ». У цьому поєдинку краснодарців заслужили похвали: Джейлен Берфорд (19 очок), Окаро Уайт (15 очок в атаці, сім підбирань і три перехоплення), ДеВон Акун-Перселл (12 очок в атаці) і Владислав Ємченко (11 очок, три перехоплення та пара заблокованих ударів).

УНІКС

Казанська команда спокійно пройшла регулярний сезон Ліги ВТБ 2023/24. Там вони фінішували на другій позиції (20/6), зрештою вигравши чотири матчі поспіль, а в останньому навіть розгромили ЦСКА, який був першим у турі.

Далі на етапі переможців УНІКС зумів пробитися на вершину загального заліку. Зараз казанці тут перші з балансом 25/7. Дуже круто, але армійці не дрімають. У чемпіонаті відстають лише на один позитивний результат. Баскетболісти з Татарстану зараз повністю контролюють ситуацію. Їм просто тут треба відстоювати своє.

В останньому матчі Ліги ВТБ УНІКС вдома переміг Зеніт (91:90). Пощастило, але, як то кажуть, кому щастить, той і щастить. У тій зустрічі особливо відзначилися казанці: Ненад Дімітрієвіч (32 очки, п'ять підбирань і дев'ять передач), Джален Рейнольдс (23 очки в атаці, плюс десять забитих шайб на табло), Луї Лабері (16 очок у ворота суперника). ) та Ерік Грін , який закинув у кошик суперника 11 очок.

Тут також варто нагадати, що Луї Лабері отримав місце в останній команді тижня турніру. Туди він потрапив за особисті досягнення в битві проти Єнісею. У тому матчі він набрав вісім очок, 11 підбирань, три результативні передачі та 25 очок за ефективність на паркеті.

Локомотив-Кубань – УНІКС

Історія протистояння

У цьому сезоні Ліги ВТБ команди перетиналися вже тричі. Спочатку вони змагалися двічі в регулярному сезоні турніру. Тут вони виграли 1:1. Казанці вдома провели свій поєдинок з рахунком 91:73, а краснодарці були кращими на своїй території – 82:75. Гра на етапі переможців проходила в Татарстані. У ньому з рахунком 80:76 кращими були господарі поля. В останніх десяти зустрічах пари – 6:4 з позитивним результатом на користь УНІКСа.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не надто вірять у чинного чемпіона турніру. Вони дають 1,78 за Перемогу 1. Перемога 2 оцінюється на 1xbet у 2,04. Коефіцієнт на тотал менше (162,5) становить 1,9. Перевищення цієї межі помножить ваші гроші також на 1,9. Якщо взяти гандикап 1 (-5,5), то можна збільшити свій банк у 2,45 рази. Ціна фори 2 (-5,5) становить 3,14. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Залізничники хороші, але казанська команда зараз краще. У господарів поля наразі нічого не може зупинити УНІКС. Ставимо на впевнену перемогу гостей (фора 2(-5,5) за 3,14).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0