УНІКС – ПАРМА. Чи збереже Казань лідерство за круглим столом?

30 березня в Казані відбудеться матч між місцевим УНІКСом і пермською ПАРМОю. Поєдинок відбудеться під куполом арени Баскет Холл. Гра відбудеться в рамках другого туру етапу переможців Ліги ВТБ сезону 2023/24.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу УНІКС проти ПАРМИ

УНІКС

Команда УНІКС виграла минулий чемпіонат, і це було дуже важливо. У нинішньому сезоні казанці зберегли основний склад, це означає, що вони хочуть захистити титул. УНІКС завершив основний раунд Ліги ВТБ 2023/24 на другому місці. Потім на етапі переможців йому вдалося взяти лідерство.

В останньому матчі на змаганнях казанці поступилися на виїзді «Локомотиву» з рахунком 82:90. На щастя, ЦСКА, який зараз відстає від команди на один успіх, також програв у своїй боротьбі. Баскетболісти з Татарстану залишилися на вершині, але тут все на тонкому боці.

У тому ж матчі з «Локо» УНІКС добре попрацював: Ерік Грін (24 очки), Джален Рейнольдс (19 очок в атаці), Ненад Дімітрієвіч (дабл-дабл 12 очок в атаці і 12 передач), а також Луї Лабері (12 очок і шість підбирань).

Ненад Дімітрієвіч був включений в останню команду тижня турніру. У матчі проти «Зеніту» хлопець набрав 32 очки, зробив п'ять підбирань і роздав дев'ять результативних передач. Тут він отримав 38 очок за ефективність на паркеті.

ПАРМА

Клуб не без проблем пробився до етапу переможців Ліги ВТБ. Основний раунд чемпіонату він завершив на шостому місці з відривом у одну перемогу від переслідувача, який вийшов у групу В. Тоді ПАРМА зуміла відіграти одну позицію. Пермяки час від часу вміють дивувати, але вони точно не фаворити групи А.

У своєму останньому матчі в чемпіонаті клуб на виїзді програв «залізничникам» з Краснодара з рахунком 85:89. . У тому матчі ПАРМА чудово попрацювала: Ісая Різ (22 очки, вісім передач, плюс три перехоплення), Бі Джей Джонсон (14 очок у кошик суперника), Сі Джей Брайс (13 очок вперед і 5 передач), а також Руслан Абдулбасиров (12 очок).

Чи є у «Пермі» шанси на виїзді проти мотивованих казанців? Відразу зазначимо, що ПАРМА тут не є фаворитом протистояння, але цей факт її ніколи не бентежить. Якщо лідери команди зіграють добре, то все може бути, але не більше.

УНІКС – ПАРМА

Історія протистояння

У поточній Лізі ВТБ у команд три спільні матчі. В основній стадії перемоги були 1:1. УНІКС тут провів свій матч на виїзді з рахунком 87:77, у відповідь на виїзді була краща ПАРМА (72:70). Ще один поєдинок між парою відбувся в першому раунді етапу переможців. Перм'яки виграли його на своїй території (82:80). В останніх десяти матчах пари - 8:2 при позитивних результатах на користь баскетболістів з Татарстану.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у Казань. 1xbet платить лише 1,22 за успіх UNICS. Перемога перм'яків оцінюється в 3,92. Ставки на тотал менше (159,5) множаться на 1,87. Коефіцієнт на подолання цієї межі очок становить 1,94. Якщо взяти гандикап 1 (-8,5), ви можете збільшити свій банк у 1,9 рази. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

УНІКС забиває добре. «ПАРМА» відчуває труднощі в обороні, а це означає, що вони матимуть другий шанс в атаці, що, так чи інакше, призведе до успішної гри в атаці. У такому матчі треба взяти тотал (159,5) за 1,94.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0