Динамо Москва – Факел. Чи зможе «Динамо» перервати серію без перемог в очних зустрічах?

20 липня в рамках 1-го туру російської Прем'єр-ліги на стадіоні «ВТБ Арена» (Москва) зійдуться московські «Динамо» і «Факел».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Динамо Москва – Факел

Московське «Динамо»

Минулий сезон московське «Динамо» провело дуже добре, у підсумку команда навіть зібрала серію з шести перемог поспіль у Прем’єр-лізі, що дозволило «блакитно-білим» претендувати на чемпіонство. На жаль, у вирішальній зустрічі підопічні Марселя Ліча зазнали поразки від «Краснодара» з рахунком 0:1, посівши в підсумку лише 3 місце в турнірній таблиці. У Кубку Росії «Динамо» також не дотиснулося, завершивши виступи на стадії 1/2 фіналу.

Влітку «синьо-білі» провели три товариські матчі, зазнавши в них двох поразок. Лише в останньому матчі «Динамо» зіграло переконливіше, здолавши «ОФК Белград» 2:0. 

«Факел»

Минулого сезону «Факел» поставив перед собою завдання залишитися в еліті, і в цілому команда з нею впоралася. Підопічні Ігоря Черевченка добре провели чемпіонат Росії, команда фінішувала на 11-й сходинці в турнірній таблиці, набравши 32 очки, що дозволило залишитися в РПЛ ще на один сезон. А ось в Кубку Росії "займисті" провалилися, завершивши свій шлях на груповому етапі.

Влітку воронезька команда взяла участь лише у двох товариських матчах, програвши «Ростову» з рахунком 0:1 і обігравши новачка еліти тульський «Арсенал» з рахунком 2:1. 

Динамо Москва – Факел

Динамо Москва - Факел факти

  • У 10 з останніх 13 ігор московського «Динамо» було більше 2,5;
  • В останніх 8 іграх Факела було набрано менше 2,5 очок;
  • «Факел» не виграє в останніх 4 виїзних іграх чемпіонату Росії. 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами зустрічі букмекери бачать москвичів. На перемогу московського "Динамо" котирування становили - 1,62. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,10. Котирування на перемогу Факела зупинилися на позначці 5,80. Букмекери не знають, чого чекати від команд щодо результатів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 1.93, «Тотал більше 2.5» з коефіцієнтом 1.93. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Динамо» зробить правильні висновки після минулого сезону, коли в останньому турі команда втратила титул. «Факел» має невеликий бюджет, але зумів зберегти прописку в еліті, цього сезону команда не має ілюзій і буде вирішувати ті ж завдання. У найближчому матчі лічківці переможуть, "синьо-білим" потрібно пройти суперника вдома, команди зараз на різних рівнях: перемога московського "Динамо" - 1,62.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0