Сан-Лоренцо проти Атлетіко Уракан. Чи здобудуть господарі першу перемогу в чемпіонаті?

26 червня в матчі 3-го туру Євро-2024 на арені Deutsche Bank Park (Франкфурт) зустрінуться збірні Словаччини та Румунії.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Сан-Лоренцо" проти "Атлетіко Уракан".

«Сан-Лоренцо»

«Сан-Лоренцо» показує себе не найкращим чином у цій частині сезону, за 10 матчів на всіх рівнях клуб здобув три перемоги та дві нічиї, зазнавши п’яти поразок. В останньому матчі національного чемпіонату підопічні Леандро Романьйолі також помилилися, поступившись на виїзді «Уніон Санта Фе» з рахунком 1:2. У гостей гол забив Куельо. Сан-Лоренцо посідає 26-е місце в турнірній таблиці, набравши 1 очко після чотирьох матчів, при співвідношенні м'ячів 2:5.

Невдало проявили себе "синьо-гранатові" і в останньому товариському матчі, поступившись на виїзді "Прогресо" з рахунком 0:2. 

Атлетіко Уракан

Атлетіко Уракан демонструє відмінний рівень гри, команда не знає поразок з 30 березня, накопичивши за цей час успішну серію з 10 матчів. В останньому матчі чемпіонату Аргентини підопічні Франка Куделки також змогли добитися успіху, обігравши вдома з мінімальним рахунком «Індепендьєнте Рівадавія» з рахунком 1:0. Автором переможного голу для господарів став Пуццетто. Атлетіко Уракан посідає 2 місце в турнірній таблиці, набравши 13 очок, при співвідношенні м'ячів 8:2.

У гонці бомбардирів у червоно-білих лідирує Пуццетто, на рахунку якого 5 голів і асист. 

Сан-Лоренцо проти Атлетіко Уракан

Факти про матч Сан-Лоренцо проти Атлетіко Уракан

  • У 17 з останніх 18 ігор «Атлетіко Уракан» у чемпіонаті Аргентини було забито менше 2,5 голів;
  • Атлетіко Уракан виграв 6 з останніх 7 матчів у чемпіонаті Аргентини;
  • "Атлетіко Уракан" не зіграв у 5-ти з останніх 7-ми матчів чемпіонату Аргентини. 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не виділяють фаворита цієї зустрічі. На перемогу Сан-Лоренцо котирування були - 2,71. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 2,78. На перемогу Атлетіко Уракан котирування зупинилися на позначці 3,06. Букмекери не чекають від команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,36, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 3,08.  Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Сан-Лоренцо виступає нестабільно, команда ризикує надовго загрузнути в аутсайдерах. Атлетіко Уракан залишає хороші враження від своєї гри, команда розраховує якомога довше залишатися серед лідерів. Хлопці Куделкі виграють матч, «червоно-білі» досягнуть успіху навіть на виїзді завдяки своїм найкращим умовам: перемога «Атлетіко Уракан» – 3,06.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0