Словаччина проти Румунії. Чи закінчиться матч нічиєю?

26 червня в матчі 3-го туру Євро-2024 на арені Deutsche Bank Park (Франкфурт) зустрінуться збірні Словаччини та Румунії.

Наші експертні прогнози та аналіз Словаччини проти Румунії

Словаччина

Збірна Словаччини демонструє хороші результати у 2024 році; команда зуміла взяти участь у шести матчах, здобувши три перемоги та зігравши внічию, зазнавши двох поразок. У першому матчі основного раунду Євро підопічні Франческо Кальцони зуміли влаштувати сенсацію; команда була сильнішою за збірну Бельгії 1:0. Вже у другому матчі групового раунду «Словацькі соколи» помилилися, поступившись Україні 12. Єдиний гол у складі словаків забив Шранц. Збірна Словаччини займає 3 місце в групі Е, набравши 3 очки, різниця м'ячів 2:2.

Команда задоволена нічиєю за вихід у плей-офф. 

Румунія

Збірна Румунії цього року показує скромні результати; команда зуміла взяти участь у шести матчах на всіх рівнях, здобувши лише одну перемогу, ще тричі зігравши внічию та зазнавши двох поразок. Просто чудовим для підопічних Едварда Йорданеску вийшов матч 1-го туру Євро, в якому команда не залишила жодного сліду від України 0:3. Але в наступному матчі «карпатівці» помилилися, без шансів поступившись збірній Бельгії 0:2. Збірна Румунії посідає 1 місце в квартеті, набравши 3 очки, при співвідношенні м'ячів 3:2.

Для виходу в 1/8 фіналу Євро-2024 румунам також знадобиться нічия. 
Словаччина проти Румунії

Факти Словаччини проти Румунії

  • У 4 з 5 останніх стикових матчів між збірними Словаччини та Румунії були зафіксовані нічиї 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери очікують нічийного результату. На успіх Словаччини котирування становили 3,25. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 2,21. Котирування Вікторії Румунія зупинилися на позначці 3,70. Від збірних букмекер не очікує результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,41, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 3,00.  Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві команди мають чудові шанси на вихід у плей-офф. Для цього їм необхідно провести нічию в найближчій зустрічі. Думаю, що не потрібно нічого вигадувати чи описувати, команди зіграють рівний матч, у якому переможець не визначиться: нічия – 2,21.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0