Україна проти Бельгії. Хто отримає путівку в плей-офф?

26 червня в матчі 3-го туру чемпіонату Європи 2024 року зустрінуться збірні України та Бельгії. Матч відбудеться на «МХП Арені» (Штутгарт). 

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Україна проти Бельгії

Україна

Цього року українська збірна зуміла взяти участь у семи матчах на всіх рівнях, здобувши чотири перемоги та зігравши внічию, зазнавши двох поразок. У першому матчі групового етапу Євро підопічні Сергія Реброва показали дуже слабкий результат, несподівано поступившись збірній Румунії з рахунком 0:3. Вже в наступному матчі «жовто-сині» змогли покращити своє становище, вийшовши сильнішими за Словаччину 2:1. У складі українців голи відзначилися Шапаренко та Яремчук. Збірна України посідає 4-е місце в групі Е, набравши 3 очки, при співвідношенні м'ячів 2:4.

Для продовження боротьби на Євро українцям потрібна лише перемога. 

Бельгія

Збірна Бельгії проводить свої останні зустрічі в хорошому темпі; Цього року команда взяла участь у шести зустрічах, здобувши три перемоги та дві нічиї, при цьому зазнавши однієї поразки. Підопічні Доменіко Тедеско несподівано невдало показали себе в першій зустрічі на Євро, поступившись збірній Словаччини з мінімальним рахунком 0:1. Лише у другому матчі турніру «червоні дияволи» змогли покращити своє становище, розгромивши збірну Румунії з рахунком 2:0. У бельгійців голи відзначилися Тілеманс і Де Брюйне. Збірна Бельгії займає 2-е місце в квартеті, набравши 3 очки, з різницею м'ячів 2:1.

"Червоні" дияволи тримають суперечливий євро; щоб вийти в плей-офф, їм потрібно лише не програти в третьому раунді. 

Україна проти Бельгії

Україна проти Бельгії факти

  • У 6 з останніх 7 матчів за участю України тотал перевищував 2,5;
  • Бельгія зберегла ворота без матчу в 6 з останніх 8 матчів Бельгії;
  • Бельгія не програє в 16 з останніх 17 матчів. 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать "червоних дияволів" фаворитами матчу. Котирування успіху України становили 4,70. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,40. Для бельгійської Вікторії котирування зупинилися на 1,70. Букмекер очікує від збірних результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,13, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,75. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Збірній України обов'язково потрібно перемагати, інакше команда вилетить з плей-офф. Бельгія також ще нічого не вирішила для себе в групі; їм також потрібна перемога, хоча навіть поразки може бути достатньо для продовження боротьби на турнірі. Я думаю, що бельгійці винесли урок з поразки в першому колі, вони візьмуться в руки і доб'ються успіху. Можна взяти і гол у виконанні Лукаку, три його голи були скасовані на Євро, в якийсь момент форвард повинен повести: перемога Бельгії – 1,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0