Бельгія проти Словаччини. Чи підтвердять «Дияволи» статус фаворита квартету?

17 червня в рамках 1 туру Євро-2024 на арені Deutsche Bank Park (Франкфурт) поміряються між собою збірні Бельгії та Словаччини.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Бельгія проти Словаччини

Бельгія

Збірна Бельгії вже звично вважається фаворитом великих міжнародних турнірів, але команда ще ніколи не могла виправдати такий високий статус. "Червоні дияволи" дуже невдало показали себе на ЧС-2022, де команда навіть не змогла вийти з групи. Бельгійці вже краще виступили на ЧЄ-2020, дійшовши до чвертьфіналу. Хлопці Доменіко Тедеско не мали проблем у цьому відбірковому раунді Євро; команда стала найкращою в групі F, набравши 20 очок. Також "червоні дияволи" провели ряд товариських матчів, в останньому з яких зіграли внічию з Англією 2:2.

Євро-2024 – останній шанс для Де Брейне і компанії на успіх у збірній.

Словаччина

Збірна Словаччини довго не могла набрати обертів, залишаючись у статусі середняка в Європі. Лише останнім часом «Словацьким Соколам» вдалося покращити результати, і команда почала регулярно пробиватися в основний раунд Євро. У нинішній відбірковій кампанії команда Франческо Кальцона зуміла отримати від себе максимум; команда посіла друге місце в групі J, поступившись лише грізній збірній Португалії. Також збірна Словаччини встигла взяти участь у низці товариських матчів, в останньому з яких зіграла внічию з Норвегією 1:1.

Словаччина – команда без зірок, сильна саме цілісністю та компактністю.

Бельгія проти Словаччини

Бельгія проти Словаччини факти

  • Бельгія не програє в останніх 13 матчах;
  • Словаччина не програє у 8 з останніх 10 матчів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери впевнені в успіху "дияволів". Котирування успіху Бельгії становили 1,49. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,50. Котирування словацької Вікторії зупинилися на позначці 6,80. Букмекер очікує від збірних результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,08, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,72. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Бельгія не є фаворитом Євро; їхнє «золоте покоління» відійшло. Але в групі у «дияволів» проблем бути не повинно. Збірна Словаччини не має найкращих виконавців, але як команда вона сильна і боротиметься за вихід у плей-офф. Що стосується очної зустрічі, то, думаю, бельгійці зможуть успішно стартувати на Євро: Бельгія виграє з гандикапом (-1,5) – 2,23.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0