Португалія проти Чехії. Чи варто чекати голу від Роналду?

18 червня в матчі 1-го туру чемпіонату Європи 2024 року зустрінуться збірні Португалії та Чехії. Поєдинок прийме Red Bull Arena (Лейпциг).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Португалія проти Чехії

Португалія

Збірна Португалії демонструє хороший рівень гри, команда бере участь у кожному Чемпіонаті світу з 1996 року, а тепер команда гратиме вже восьмий турнір поспіль. На чемпіонатах світу «обрані» теж дуже успішні; з 2002 року команда незмінно виходить в основний раунд турніру. Останній раунд кваліфікації Євро-2024 підопічні Роберто Мартінеса також пройшли на одному диханні; на груповому етапі португальці здобули серію з 10 перемог поспіль. Збірна Португалії помилилася лише в останньому товариському матчі, поступившись на виїзді Словенії з рахунком 0:2.

Ця невдача перервала серію лузитанців з 11 перемог.

Чехія Збірна

Чехії - сильна команда, яка регулярно бере участь у вирішальних стадіях міжнародних турнірів. Після розпаду Чехословаччини «Локомотив» не пропустив жодного турніру, взявши участь у всіх восьми розіграшах. Цього разу команда Івана Гашека також виступила на гідному рівні у кваліфікації; команда стала другою в групі Е, поступившись за додатковими показниками лише збірній Албанії.

Непогано виступає «Локомотив» і в товариських матчах, в останньому здолав Вірменію з рахунком 2:1.

Португалія проти Чехії

Португалія проти Чехії факти

  • Португалія виграла 12 з останніх 13 матчів;
  • Португалія зберегла ворота на нуль у 9 з останніх 12 ігор;
  • Чехія не програє в 11 з останніх 12 матчів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять в успіх лузитанців. Коефіцієнт на перемогу Португалії становив 1,57. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,20. Котирування чеської Вікторії зупинилися на 6.20. Букмекер не знає, чого очікувати від національних збірних у плані гри. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,95, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,85. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Португалія налаштована повернути собі титул чемпіона континенту, у команди є для цього все. Чехія хоче грати в плей-офф, це завдання-мінімум для збірної. Португальці чудово підготовлені до Євро, їхні команди збалансовані, є ветерани та багато молоді, клас виконавців не викликає сумнівів. Чехи – сильна команда, просто очки нікому не віддадуть. Що стосується стику, то, думаю, лузічани зможуть продемонструвати свій рівень і клас: Португалія виграє з гандикапом (-1,5) – 2,43.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0