Туреччина проти Грузії. Грузини вдало дебютують на Євро?

18 червня в матчі 1-го туру Євро-2024 на арені «Сігнал Ідуна Парк» (Дортмунд) зустрінуться збірні Туреччини та Грузії.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Туреччина проти Грузії

Туреччина

Збірна Туреччини гучно заявила про себе на початку 2000-х років, коли команда завоювала бронзові медалі чемпіонату світу 2002 року. На чемпіонаті світу це був останній успіх збірної; команда більше ніколи не кваліфікувалася. В Європі краще себе показують «місячні зірки»; команда також виграла бронзу в 2008 році, після чого вони ще двічі змагалися в основному раунді. Останній раунд кваліфікації підопічні Вінченцо Монтелли також пройшли без питань, команда стала першою в групі D, випередивши Хорватію та Уельс.

Свої останні ігри турки провели не найкращим чином, поступившись у товариських матчах Угорщині 0:1 та Австрії 1:6.

Грузія

Збірна Грузії не може похвалитися надійною грою; за весь період незалежності команда жодного разу не змогла виступити в основній частині великого міжнародного турніру. Хлопці Віллі Саньоля також не показали себе в цьому відбірковому раунді; команда фінішувала лише на четвертому місці в групі. Хрестоносцям пощастило; команда пробилася до додаткової кваліфікації Ліги націй. Тут грузинам вдалося влаштувати сенсацію, спочатку команда взяла верх над Люксембургом (2:0), а потім у серії пенальті зупинила Грецію (1:0).

Грузія дебютує на континентальному форумі.

Туреччина проти Грузії

Факти проти Туреччини проти Грузії

  • У 7 з останніх 10 матчів Грузії тотал перевищував 2,5;
  • Грузія не програє в 5 з останніх 6 матчів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять в успіх яничарів. Коефіцієнт на перемогу Туреччини становив 1,79. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,75. Котирування Вікторії Грузії зупинилися на позначці 4,70. Від збірних букмекер не очікує результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,65, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,15. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Збірна Туреччини – досвідчена команда, яка націлена на вихід у плей-офф. Грузія проводить історичний турнір, будь-який результат для команди буде топовим, тим більше, що команда має якісний склад, багато гравців виступає в Європі. Зустрічаються дві гарячі південні команди, тому очікую багато боротьби, емоцій, карток і, звичайно, голів; суперники не відсидяться в обороні: тотал вище 2,5 - 2,15.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0