Слуцьк – Динамо Мінськ. Чи продовжить «Динамо» безпрограшну серію?

15 червня в матчі 12-го туру Вищої ліги Білорусі зустрінуться команди «Слуцьк» і «Динамо» Мінськ. Матч прийматиме Міський стадіон (Слуцьк).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Слуцьк» – «Динамо» Мінськ

Слуцьк

Слуцьк не може похвалитися надійною грою; за 10 матчів команда здобула лише три перемоги, зазнавши при цьому семи поразок. Підопічні Олександра Гуріновича відверто провалили останній матч білоруської першості, зазнавши розгромної поразки на виїзді від БАТЕ 0:6. «Слуцьк» посідає 13 місце в турнірній таблиці, набравши 10 очок, при коефіцієнті м’ячів 8:20. У гонці бомбардирів «біло-синіх» лідирують Мельников 2+0 і Пушняков 2+0.

На своїй території клуб провів 6 матчів, здобувши дві перемоги та нічию, а також зазнавши трьох поразок.

Динамо Мінськ

Динамо виступає набагато переконливіше; в останніх 10 зустрічах команда здобула 6 перемог і 3 нічиї, а також зазнала однієї поразки. В останньому матчі чемпіонату підопічні Вадима Скрипченка змогли показати хороший результат, здолавши на виїзді «Арсенал» із Дзержинська з рахунком 2:1. У складі мінчан голи забили Рай і Хващицький. "Динамо" посідає 2-е місце в турнірній таблиці, набравши 23 очки, при співвідношенні м'ячів 18:7. У гонці бомбардирів «Динамо» лідирує Адеола, на рахунку якого 4 голи.

На виїзді мінчани провели 6 зустрічей у Вищій лізі, здобувши 4 перемоги та 2 нічиї.

Слуцьк – Динамо Мінськ

Слуцьк – Динамо Мінськ факти

  • Мінське "Динамо" не програє в 11 матчах чемпіонату Білорусі;
  • Тотал був менше 2,5 у 8 з 10 останніх матчів мінського «Динамо» сезону.

Прогноз підсумків гри

Слуцьк почав сезон не найкращим чином; команда не може вирватися із зони вильоту. Динамо є чемпіоном країни і хоче захистити титул цього сезону. Мінськ не програє в нинішньому чемпіонаті, однак часто грає внічию, тому команді є куди розвиватися. Що стосується майбутнього матчу, то, думаю, «Динамо» підтвердить свій рівень і клас, обігравши поступаються господарів: «Динамо» Мінськ перемагає з гандикапом (-1). Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0