Славія Мозир – Мінськ. Чи вдасться гостям здобути першу перемогу в чемпіонаті?

16 червня в матчі 12-го туру Вищої ліги Білорусі на арені «Юність» (м. Мозир) зустрінуться команди «Славія» Мозир і Мінськ.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Славія Мозир – Мінськ

Славія Мозир

Славія останнім часом відверто розвалилася; команда не може перемагати вже п'ять матчів поспіль. В останньому матчі чемпіонату країни підопічні Івана Біончика також недограли, і команда на виїзді поступилася 3:3 Сморганю. У складі Мозиря голи відзначилися Чікіда, Ложкін та Грудько. "Славія" посідає 5-е місце в турнірній таблиці, набравши 18 очок, із співвідношенням 18:12. Чикіда лідирує в гонці бомбардирів слов'ян - 6 голів і результативна передача.

Вдома клуб провів 6 матчів чемпіонату, здобувши 3 перемоги та 2 нічиї, залишившись без очок лише після однієї зустрічі.

Мінськ

Мінськ відверто провалив початок сезону; команда встигла взяти участь у 13 офіційних зустрічах, не здобувши жодної перемоги. Невдалим для підопічних Артема Челядинського склався останній матч національної ліги, в якому команда вдома програла солігорському «Шахтарю» з рахунком 0:0. Мінськ займає 15-е місце в турнірній таблиці, набравши 4 очки, при коефіцієнті м'ячів 6:18. Лідером міської гонки бомбардирів є Мілашевич, на рахунку якого два голи та результативна передача.

Мінська команда провела чотири матчі на виїзді, набравши лише одне очко, тричі програвши і один раз зігравши внічию.

Славія Мозир – Мінськ

Славія Мозир – Мінськ факти

  • Славія Мозир не перемагає в останніх 5 іграх чемпіонату Білорусі;
  • Обидві команди забили в 6 з 10 останніх ігор чемпіонату Білорусі;
  • Мінськ не може виграти останні 13 ігор 2024 року.

Прогноз підсумків гри

«Славія» після яскравого початку сезону останній місяць терпить невдачі, переживаючи серію з 5 матчів без перемог. Мінськ провалює чемпіонат, єдина команда, яка не знає перемог у 2024 році, якщо не виправить ситуацію, то ризикує застрягти в підвалі турнірної таблиці. Обидві команди не в найкращій формі готуються до очної зустрічі. Враховуючи фактор рідного поля, де «слов’яни» регулярно набирають очки, та кризу столичного колективу, думаю, господарі перервуть серію невдач: перемога мозирської «Славії». Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0