Славія Мозир – Динамо Брест. Чи продовжать перемагати господарі?

20 квітня в рамках 5-го туру Вищої ліги Білорусі на арені «Юність» (Мозир) поміряються силами «Славія» (Мозир) і «Динамо» (Брест).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Славія Мозир – Динамо Брест

Славія Мозир

Славія набрала відмінний темп, команда незмінно досягає успіху в четвертому матчі поспіль. Підопічні Івана Біончика добре показали себе в останньому матчі чемпіонату країни, впевнено перемігши на виїзді солігорський «Шахтар» з рахунком 3:1. Перемогу «слов'янам» принесли точні удари Чікіди, Ложкіна та Кузнецова. "Славія" займає перше місце в турнірній таблиці, набравши максимальні 12 очок, при співвідношенні м'ячів 10:4.

Чикада лідирує в гонці бомбардирів у Мозирі, на його рахунку 5 голів і асист.

«Динамо-Брест»

«Динамо-Брест» дало ачко лише в першому турі сезону, коли клуб на виїзді зіграв внічию з «Іслоччю» – 1:1. Після цього «південці» тільки вигравали, здобувши серію з трьох перемог поспіль. В останньому матчі чемпіонату підопічні Олександра Бразевича вдома не залишили сліду від Мінська 3:0. Голами у "біло-синіх" відзначилися Корцов (дубль) і Барковський. Динамо Брест посідає 3-е місце в турнірній таблиці, набравши 10 очок, з різницею м'ячів 12:2.

У гонці бомбардирів лідери "Динамо" - Корцов 3+2 і Барковський 3+0.

Славія Мозир – Динамо Брест

Славія Мозир – Динамо Брест факти

  • Славія виграла всі 4 матчі цього сезону 2,55;
  • Динамо Брест не програє в останніх 4 зустрічах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери дають господарям мінімальну перевагу. Коефіцієнт на перемогу "Славії" становив 2,55. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,20. Котирування Вікторії Динамо Брест зупинилися на позначці 2,75. Букмекерська контора не очікує результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,75, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,00. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Славія» мчить вперед повним ходом, команда залишає гарне враження, обігравши всіх суперників цього сезону. Брестське «Динамо» теж не опускає ноги, серйозно претендуючи поки що на лідерство в турнірній таблиці. Щодо майбутнього матчу, то хлопці Біончика виграють, «слов’яни» вдома сильні, як і весь сезон, і підтвердять це у грі з «южняками»: перемога Славії – 2,55.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0