Жирона – Кадіс. Чи продовжать господарі безпрограшну серію вдома?

20 квітня в матчі 32-го туру іспанської Прімери на стадіоні «Монтівіллі Сіті» (Жирона) зустрінуться «Жирона» і «Кадіс».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Жирона – Кадіс

Жирона

Жирона показує дуже скромні результати на цьому етапі сезону; в 10 матчах команда здобула чотири перемоги і зіграла внічию, програвши п'ять матчів. Підопічні Мішеля також провалили останній матч чемпіонату Іспанії, програвши на виїзді «Атлетіко» з рахунком 1:3. Єдиний гол у складі жирондистів виявився автором Довбика. «Жирона» посідає 3 місце в турнірній таблиці, набравши 65 очок, із співвідношенням м’ячів 63:39. У гонці бомбардирів біло-червоних лідирує Довбик із 17 голами та 5 асистами.

На своїй території каталонці провели 15 матчів у Ла Лізі, здобувши 12 перемог і дві нічиї, лише одну поразку.

Кадіс

Кадіс бореться за виживання; в останніх 10 зустрічах клуб лише двічі виграв і чотири рази зіграв внічию, зазнавши чотирьох поразок. В останньому матчі національної першості підопічні Маурісіо Пеллегріно також залишилися ні з чим; на своїй території команда програла «Барселоні» з рахунком 0:1. Кадіс посідає 18 місце в турнірній таблиці, набравши 25 очок, при коефіцієнті м'ячів 21:41. У гонці бомбардирів жовтої субмарини лідирують Де Ла Флор 5+1 і Мачіс 4+0.

На виїзді команда провела 15 матчів Прімери, жодного разу не здобувши перемоги, здобувши шість нічиїх і дев'ять поразок.

Жирона – Кадіс

Жирона – Кадіс: факти

  • Жирона не програє в останніх 12 домашніх матчах;
  • У 10 з останніх 11 матчів Кадіса в Ла Лізі було забито менше 2,5 голів. 2.13;
  • Кадіс не виграв 25 з останніх 27 матчів Ла Ліги.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать каталонців переможцями матчу. На успіх Жирони котирування становили 1,43. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 4,90. Котирування зупинилися на Victoria Cadiz о 7.40. Букмекер очікує від іспанців результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,13, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,69. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Жирона» прогнозовано не змогла втриматися в чемпіонській боротьбі, тепер команда спробує втриматися на подіумі. Кадіс показує себе дуже погано, команда ризикує бути пониженою в класі. Сильною стороною каталонців є гра вдома, але на виїзді гості програють. Тому від цієї зустрічі я очікую перемоги хлопців Мішеля, жирондисти повинні скористатися шансом покращити позицію за рахунок аутсайдера: Жирона виграє з гандикапом 1 (-1) – 1,64.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0