ПСЖ проти Ліона. Хто виявиться сильнішим у боротьбі грандів Ліги 1?

21 квітня в рамках 30-го туру першої ліги Франції на арені «Парк де Пренс» (Париж) зійдуться команди «ПСЖ» і «Ліон».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ПСЖ – Ліон

ПСЖ

ПСЖ не знає поразок з 11 листопада, накопичивши за цей час успішну серію з 27 матчів. Підопічні Луїса Енріке спіткнулися лише в першому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, програвши вдома каталонській "Барселоні" з рахунком 2:3. Парижани також не змогли перемогти в останньому матчі Ліги 1, зігравши вдома внічию з Клермоном 1:1. У господарів гол відзначився Рамуш. ПСЖ займає 1-е місце в турнірній таблиці, набравши 63 очки після 28 зустрічей, при співвідношенні м'ячів 65:24. Мбаппе лідирує в гонці бомбардирів "червоно-синіх" з 24 голами і 6 асистами. На своїй території парижани провели 14 матчів у рамках чемпіонату, здобувши 8 перемог і 5 нічиїх, при цьому зазнавши однієї поразки.

У середині тижня парижани розгромили на своєму полі "Барселону" з рахунком 4:1 і вийшли у півфінал Ліги чемпіонів.

Ліон

Ліон буквально змітає всіх зі свого шляху; в останніх 10 матчах Олімпік зазнав лише однієї поразки. В останньому матчі чемпіонату Франції підопічні П'єра Сажа також показали клас, обігравши на своїй території «Брест» з рахунком 4:3. У господарів забили Толіссо, Ляказетт, Тальяфіко та Мейтленд-Найлз. "Ліон" піднявся на 7-е місце в турнірній таблиці, набравши 41 очко, при співвідношенні м'ячів 38:45. Ляказетт лідирує в гонці бомбардирів Уіверс з 15 голами.

Покращили «діти» і на виїзді, здобувши серію з шести перемог поспіль.

ПСЖ проти Ліона

ПСЖ – Ліон: факти

  • ПСЖ не програє в останніх 23 матчах Ліги 1;
  • Ліон виграв 8 з останніх 10 матчів Ліги 1 5,88.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери впевнені в домашньому успіху парижан. Коефіцієнт на перемогу ПСЖ становив 1,47. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 5,13. Котирування Вікторії Ліон зупинилися на позначці 5,88. Букмекери чекають голів від французьких топів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 3» з коефіцієнтом 2.11, «Тотал більше 3» з коефіцієнтом 1.74. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

ПСЖ прямує до ще одного титулу в Лізі 1 і продовжує пошуки трофея Ліги чемпіонів. Ліон, проваливши перший раунд, трансформувався з початком 2024 року, зіграв серію безпрограшних матчів і тепер дійсно прагне потрапити в єврокубки після тривалої відсутності в Європі. Враховуючи гру парижан протягом тижня, а також те, що вони зараз більше зосереджені на єврокубках, думаю, що "ткачі" здатні продовжити безпрограшну серію в сезоні: Ліон не програє - Х2 - 2,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0