Алавес проти Атлетіко. Чи перервуть господарі серію поразок?

21 квітня в рамках 32-го туру іспанської Прімери на арені Мендізорроца (Віторія-Гастейс) поміряються силами «Алавес» і «Атлетіко».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Алавес» проти «Атлетіко».

Алавес

Алавес проводить дуже слабкий сезон; з березня команда взяла участь у п'яти матчах, здобувши лише одну перемогу. У час, що залишився, «славні» незмінно терпіли поразки. Підопічні Луїса Гарсіа Пласи також провалили останній матч національного чемпіонату, без жодних шансів програвши на виїзді «Гранаді» з рахунком 0:2. Алавес посідає 14-е місце в турнірній таблиці, набравши 32 очки, при коефіцієнті м'ячів 26:38. Омородіон лідирує в гонці бомбардирів "бобоїдів" з 9 голами та результативною передачею.

Вдома «славні» провели 15 матчів у рамках Прімери, здобувши 6 перемог і 3 нічиїх, а також зазнавши 6 поразок.

Атлетіко

Атлетіко вдалося покращити результати, вигравши чотири з п'яти останніх матчів. В останньому матчі чемпіонату Іспанії підопічні Дієго Сімеоне також продемонстрували свій клас, впевнено здолавши на батьківщині «Жирону» з рахунком 3:1. У складі «матрацників» голи відзначилися Грізманн (дубль) і Корреа. Атлетіко посідає 4-е місце в турнірній таблиці, набравши 61 очко, при коефіцієнті м'ячів 59:36. У гонці бомбардирів червоно-білих лідирують Мората з результатом 14+2 і Грізманн з результатом 13+6. На виїзді мадридці провели 15 матчів у чемпіонаті, здобувши 5 перемог і 3 нічиїх, а також зазнавши 7 поразок.

У середині тижня «матрацники» програли на виїзді «Боруссії» Д 2:4 і вилетіли з Ліги чемпіонів.

Алавес проти Атлетіко

Факти про матч Алавес проти Атлетіко

  • Загальна кількість забитих голів менше 2,5 в останніх 8 матчах Алавеса в Ла Лізі 2,36;
  • Алавес не зміг забити в 5 з останніх 7 матчів Ла Ліги;
  • У 6 з останніх 7 матчів Ла Ліги Атлетіко було забито більше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять в успіх гостей. Коефіцієнт на перемогу Алавеса становив 4,22. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,37. Котирування Вікторії Атлетіко зупинилися на позначці 1,96. Букмекери не очікують результативного футболу від іспанських команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,67, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,25. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Алавес рано знизив темп, зона вильоту не так вже й далеко, тому до кінця турніру нам потрібно набрати ще 6-8 очок. Атлетіко бореться за медалі та вихід у Лігу чемпіонів наступного сезону, команда вилетіла з єврокубків, тож тепер може зосередити всі сили на Прімері. У найближчій зустрічі хлопці Сімеоне переможуть, «матрацники» класом вище, до того ж господарі зараз виглядають відверто розібраною командою: перемога «Атлетіко» – 1,96.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0