Рома проти Болоньї. Хто виграє боротьбу за місце в Лізі чемпіонів?

22 квітня в матчі 33-го туру італійської Серії А на «Олімпіко Арені» (Рим) зустрінуться команди «Рома» і «Болонья».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Рома проти Болоньї

Рома

Рома демонструє відмінний рівень гри; в останніх 10 зустрічах римляни зазнали лише однієї поразки. В останньому матчі чемпіонату Італії підопічні Даніеле Де Россі також досягли успіху, обігравши на своїй землі Лаціо з мінімальним рахунком 1:0. Автором переможного голу за "жовто-червоних" став Манчіні. "Рома" займає 5-е місце в турнірній таблиці, набравши 55 очок після 31 матчу, при співвідношенні м'ячів 56:35. У гонці бомбардирів «Вовчиці» лідирують Дібала з 12+8 і Лукаку з 11+3.

Непогано виступили римляни і в першому матчі 1/4 фіналу Ліги Європи, обігравши на виїзді Мілан з рахунком 1:0.

Болонья

Болонья також мчить вперед на повній швидкості; в останніх 10 матчах Серії А у клубу лише одна поразка. В останньому матчі чемпіонату підопічні Тьяго Мотти не зуміли показати максимальний результат, клуб у рідних стінах розігрався з Монцею з рахунком 0:0. Болонья посідає 4 місце в турнірній таблиці, набравши 59 очок, при співвідношенні м'ячів 45:25. У гонці бомбардирів фельсинів лідирують Зіркзее 10+3 та Орсоліні 10+2.

На виїзді «Грейхаундс» провели 15 матчів у рамках національної першості, здобувши чотири перемоги та вісім нічиїх, зазнавши лише трьох поразок.

Рома проти Болоньї

Факти Роми проти Болоньї

  • Болонья не програвала в останніх 4 матчах Серії А 3,15;
  • Рома не пропускала в останніх 3 матчах Серії А;
  • В останніх 3 матчах Роми в Серії А загальна кількість голів менше 2,5.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать римлян фаворитами домашнього матчу. Котирування успіху Роми становили 2,29. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,25. Котирування Вікторії Болонья зупинилися на 3,50. Від італійських клубів букмекер не чекає результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,57, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,36. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Останні пару місяців «Рома» впевнено проводить зустрічі, що дозволяє клубу боротися за медалі чемпіонату та просуватися по єврокубковій турнірній сітці. Болонья проводить свій найкращий сезон у 21 столітті, може брати медалі, і точно не повинна залишатися без європейської конкуренції. Вважаю, що зустріч буде цікавою і не надто результативною, обидві команди в останніх іграх пропускали мало голів, а тепер надійно зіграють у захисті: тотал менше 2 – 2,04.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0